Vem la det näst sista budet på Financial Dust?


Det har varit och är en del denna vecka med köpet av Financial Dust. Jag är ingen stjärna än på det här administrativa men det löser sig. AIK-Dansken och Nicke B.H. var ute och kollade till våran häst idag på Jordanstorp. Det såg bara bra ut och jag väntar just nu på ett gäng bilder som ska anlända till min mail.

Vilka mer var det som bjöd på hästen? Vem la näst sista budet?

Någon där ute kanske väntar på smaskiga detaljer från Limpo om helgen som varit. Tyvärr har han drabbats av skrivkramp i tre dagar i rad. Märkligt tillstånd, jag tror han försöker smälta alla tjejer som kontaktas under helgen. Kanske någon av dom är en bilvande fru? Bifogar en bild på han bloggförsök. Ni ser åt vilket  hans blogg kommer luta:

 

 

Jättekul med Svanstedts chanser förra veckan. Det verkar ha dragit åt sig några avundsjuka blickar ganska fort, trist att man inte kan glädjas med oss som kämpar hårt med Vinnarskallar.se på våran fritid.

Fredagsdrinken borde bli väldigt vass den här veckan. Hoppas vi kan får reda på vilka fruar Limpo hånglade upp. Jackpot på V75 dessutom och det kan vara värt att kolla den snabba genomgången som avslutar drinken.

Har fått igång min smartphone lite smått. Utklassad på Wordfued av Stenströmer men det behöver man inte skämmas över, han är vass.

Vår bloggerska Jennifer Nilsson fick under helgen snacka derbyt i ”två timmar” med Ivarsson. Nu är hon ute på mer spännande äventyr med sin ögonsten Amaru Boko. Schweiz och finalen av Europaderbyt är i sikte! Som hästen har sett ut i dom senaste starterna kan kontot fyllas på rejält. HEJA!

 

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.