Väntans tider


Det jag väntar på allra mest just nu är att Ivarssons mobil ska lämna i totalt. Den har varit i mindre bra skick en längre tid. Efter Stochampionatslördagsnattens bravader i korridoren trodde man det var stenklart. Ändå håller den! När han köpt en nalle som han kan kladda på med fingarna, då räknar jag med att Sveriges bästa travtwitter kickar igång för fullt!

Mer på väntelistan är Kriterieauktionskatalogen. Det är onekligen köparnas marknad när det gäller travhästar och jag står på rätt sida denna gången.

Var sugen att byta jobb till en spelbutik här i veckan men det blev inget av med den biten. 75%:s vikariat plus att jobba usla tider var inte några drömförutsättningar. Bra sätt att promota Vinnarskallar plus att jobba med något roligt låg på plussidan. Tyvärr verkade dom inte alltför framåt med ATG-biten. Att bara jobba var fjärde lördagsförmiddag känns lite dåligt, det är omsättningsdagen nummer ett och den kunnigaste personalen borde vara på plats.

Fredagsdrinken spelas in imorgon Torsdag. Mitt fotbollsgäng spelar mycket fredagkvällar för tillfället. En vinst är ett måste för självförtroende och tabelläge!

Limpo klagade av att inte vara i fokus på hans drink förra veckan. Vill ni trycka till honom ordentligt kan ni maila frågor till henke@vinnarskallar.se

Det går bra att ställa dom här direkt som en kommenter men räkna med ett diplomatiskt och mer genomtänkt svar i drinken?

5 Comments

Add yours
  1. 4
    Limpo

    Exakt Nielsen min siesta timme förstört. Chefen lungt bara att lägga ut;). Dem bilderna om du menar lördagen var man däven

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.