V4 Umeå 13/2


1) 10 Vardofjäll Åsnar har mycket bra fart för klassen men har också nära till galopp. Knappast något plus med kusken denna gång och det känns nära till en ny galopp här. Då jag tycker det är jämnt bakom så heltäcker jag denna avdelning och går vidare.

2) 2 Cherie Sund har bra form och läge. Visade senast att hon trivs med Karin i sulkyn och det kan mycket väl bli seger denna gång. 8 Parimutuel är loppets bästa häst i grunden men det var ett tag sedan han presterade nu. Läget är givetvis svårt men han har kunnande att gå runt detta fält om han skulle ha en bra dag. 5 Mr Right tycker jag är rätt så gedigen och Patrik är en av Norrlands absolut främsta kuskar, från ett vettigt läge slutar han troligen i striden.

3) 14 Naiad Broline har matchats mot helt annat motstånd än detta. Visst är det så att hon är behandlad efter senaste starten och står lite byngligt till här. Men på ren grundklass så tycker jag att hon bara skall runda detta gäng. Omgångens spik!

4) Även om det var i billiga gäng så vann i alla fall 2 Meadow Yankee 3 av 10 lopp förra säsongen, det är en merit som räcker långt här. 6 Daddy’s First är kapabel och skulle han sköta sig räcker han riktigt långt. 14 Dexter Boko är en annan med bra statistik men från ett sämre läge hamnade han nedanför i ranken.

Systemet

1) Alla
2) 2,5,8
3) 14 Naiad Broline
4) 2,6,8,10,11,13,14

2 Comments

Add yours
 1. 1
  markus bergström

  Inga tips till Åby ikväll 13/2??….. OS för hela slanten??

  Saknar era tips….

  Med vänlig hälsning/
  Mackan

  • 2
   Henrik Lagerstedt

   Nej tyvärr blev det inte några tips till kvällen.
   Det finns nog några riktiga OS-nördar bland oss som skriver på Vinnarskallar.se.

   Kul att du uppskattar tipsen, vi står vid ett vägskäl om hur vi ska fortsätta återkommer i ämnet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.