Travåret 2009!!!!!


Hallojsan!!!Mitt första historiska blogg inlägg här på Vinnarskallar.se,Vi har haft ett magiskt år.Nu tänkte ja sammanfatta travåret 2009 va ja kan kalla Limpos egna travgala 2009.

De hela började me att vi fick nyss om en resa som skulle gå till Göteborg å Olympiatravet.Resan utgick ifrån Eskilstuna å den berömda klacken från sundbyholm som annordna resan ner ihop me sundbyholms travsällskap.Vilken resa de vart å vilket race de blev.Olympiatravet kommer ja minnas en tid tillbaka då, Triton Sund  som krossade allt å alla från dödens.Sedan icke att för glömma våran favorit häst, Noras Bean som vann en lekande lätt seger via de mest hatade open strech. Men en seger är en seger å den tar man inte ifrån vem som helst.

Vi fortsatte me att ta Elitloppet med storm efter den första magiska resan till Göteborg så kom även Elitloppet som också de va magiskt,En grym tillställning å en grym fest på lördagen gjorde hela helgen där.För att inte glömma sporten.Åke Svanstetd va mannen Torvald Palema  va hästen dom kom 2a i Elitlopps försöket å sedan vann de finalen efter en rykande spurt å slog av Jadet men på sättet Torvald vann på va rent av en fröjd för ögat.

Sommaren fortsatte med stor trav å Stochampionatet vart även de en lysande resa trots att vi bara var tre denna gång från vinnarskallar.se som åkte så vart de en bra helg.då Calamara Donna vann Stochampionatet å en nöjd Roger Walmann lös upp de konstanda regnande som härjade över skara slätten.

Derbyresan kom å vart en lugn resa ner då etunas bästa klack inte va med på resan ner utan valde att åka ner på egen hand.De får komma igen till 2010 å visa vart skåpet ska stå.Derbyhelgen började med att man fick en klar vinnare av den gode Johan Unterstainer som tipsade om Calamara Donna som gick å vann även derby stoet denna gång från ledningen. Men mest under denna resa imponerade Maharajah ”Monstret” från Menhammar krossade allt från dödens å man fällde nästan en tår.Långt ifrån var de inte men som han vann på va mäktigt.

De är dom klart bästa minnena ja har från trav året 2009.Nästa år kommer ännu ett år men hur ska de gå att slås de undrar ja? Kan komma på fler saker som vart bra under året men dessa har ja starka band till.Men vem glömmer inte Hockeyligans fest den 7e november va grymt,Kritteriet å så vidare också  vidare.Nu är de bara blicka framåt mot 2010 å nya resor å nya bekantskaper.

signerat //Limpo

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.