Tamla Celeber vinner Derbyt


Vi tog en svängom förbi Mantorp idag. Ingen jättesport en men en klart trevlig tävlingsdag. Fokus på snacket kom dock att handla om Kriterieauktionen… Äntligen har ”katalogen” kommit ut på nätet. Jag längtar ändå tills det dunkar till och jag har en riktig katalog under brevinkastet.

Limpos motgångar fortsätter. Noras Bean förlorade, Hävla har två raka storförluster, Djurgården har också förluster i rad och sen så lottades Noras Bean till spår sju på Lördag. Lägg till att han har feber… Hoppas han har nått leende att bjuda på i fredagsdrinken!

Tamla Celeber är min vinnare i Derbyt före kvalen. Hon vann Stochampionatet trots att resten av stallet gick kräftgång under sommaren. Det börjar ordna upp sig på den fronten och vi kommer få se en bättre tjej i Derbyt än vad vi såg på Axevalla.

Lugnt på Vinnarskallar.se för tillfället. En AIK-Dansk mindre under ett par dagar. Bilden nedan förklarar en del. Snygg T-shirt att strosa runt i på Stamford Bridge!

 

 

1 comment

Add yours
  1. 1
    AIK-dansken

    Det var några engländare som frågade vad texten på ryggen betydde. Bara att konstatera. Dom har inte en aning om vad trav är.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.