Stackars V75-spelare!


Det är synd om V75-spelarna när Juicy Face körs bort… NEJ!

Självklart ska det vara tävling och allt som händer står inte i programmet. Svanstedt blir hängd i tv för att han körde för tufft mot ledningen med omgångens näst största favorit. Sånt är ju roligt och öppnar upp loppen! Från dödens vinner Åkes. Jag tycker att V75 spelarna bara ska vara sura på sig själva att man spikat fel. Ägarna till dom två duellanterna känner säkert inte likadant men det finns också några andra hästägare som fick in lite pengar på kontot. Åk till Vincennes och bli överkörd eller mosad i ledningen, det är tävling vi håller på med.

Sanity vann Unionsloppet och nu väntar Elitloppet runt hörnet. Det gullas inte liiite med dom aktiva som jobbar extra framför kamerorna? Sakta i backarna och förväxla inte dagens vinst med en gulddivisionsseger, där är det lite tuffare.

Hög V75-omsättning idag med dubbeljackpot. Succé och ATG-nissarna kan festa till ordentligt på hemmaplan i Värmland. Norrmännen kan skratta sig lyckliga som utan förbehåll får spela om våra pengar som frös inne från Rapide Lebel-V75:an på Åby. Det känns inte rätt.

Nya Vinnare V75 var bättre den andra veckan. Kändes som om det mesta var lite bättre än veckan innan. Frågan lyder ändå:

Vad har Twitter med en eftersänd V75-omgång att göra? Det är ju verkligen en produkt att använda för saker som händer precis NU.

Fick tips om Carl-Otto Göranssons hemsida på Vinnarsnack av Nicklas. Tack och fortsätt gärna tipsa om travlänkar som ni själva rekommenderar.

4 Comments

Add yours
 1. 1
  Gricksson

  Kan det vara för att prata/diskutera V75 hela veckan vilket i sin tur leder till större intresse 🙂 ? #twitter

 2. 2
  Optimisten

  Titta på 61-oddsaren som satt i rygg på Åke när han tvärstannar i sista sväng. Vi tar en i nästa start!

 3. 3
  Henrik Lagerstedt

  Twitter… Så målet med twittrandet i TV skulle kunna vara att få mer surr i veckan. Hur förstår man det?
  2% av tittarna?

  Jag fattar fortfarande inte vad det har med eftersändningen att göra.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.