Ny Jägersro-tipster!


Det är helt sjukt men det känns som om Limpo har gjort årets värvning till Vinnarskallar!
Det är som om han skulle värva Tim Krul till Hävla SK…

Jag fick alltså mail igår av Magnus Strandqvist och detta blir man uppfriskad av:

”Han (Limpo) gav mig rådet att höra av mig med förslaget att jag kanske kan lämna tipsförslag och idéer till tisdagarna på Jägersro (eller de dagar Jägersro har tävlingsdagar).
Tidigare har han varit på mig om jag inte vill blogga också, men som jag förstår det, så har ni fullt i nuläget?

Jag är villig att ge det hela ett försök utan att för den sakens skull påstå att jag är ”brinnjävlig” och garanterar vinster.

Vad har jag för bakgrund?

Namnet skvallrar väl om en del…
Född och uppvuxen på Jägersro. Åkt land, rike och Europa runt med han som en gång i tiden kallades ”V75-kungen” dvs Rival Damkaer. Har upplevt många sena fredagskvällar på Kalmartravet, regniga måndagar i Halmstad, oräkneliga tisdagar på Jägersro osv osv. Men naturligtvis har jag även upplevt ”guldkornen” så som ett antal Elitlopp, storloppsdagar i bl.a Gelsenkirchen och gått segrande ur Olympiatravet.
Min far är alltså Tommy ”Goldfinger” Strandqvist.

Mitt intresse för hästsporten är stort och jag följer den dagligen. Inte alltid på plats, men väl via olika medier så som hemsidor, tv, ATG, etc.”

Premiär på tisdag. V65 Jägersro!

Överlägset att få en riktigt insatt från södra Sverige som hjälper till med tipsen. Mycket nödvändigt så jag kan lägga lite krut på att förbättra sidan mer än att underhålla den. Förbättringsförslag mottages gärna. Vad saknas?

Avslutar med ett klipp där man får se Timoko:s kusk (lallaren? biltjuven?) Richard Westerink in action i årets Prix´d Ameriqué.

httpvh://youtu.be/j7ROZUlyumo

4 Comments

Add yours
 1. 2
  Limpo

  Varmt välkommen. Jag har för övrigt förhoppningsvis två bra värvningar till som ja har pratat lite om. En av dem bör presentera sig i veckoslutet:). Kan säga att det rör sig om två kvinnor.

 2. 3
  Stigge

  Westerink ja. Såg klippet tidigare i veckan. Han kör världens mest prestigefyllda travrace över lång distans. Han sitter bakom en krigare av guds nåde. Han gav för en gångs skull hästen ett hyggligt lopp. Och vad gör han. Han sitter och fipplar med utrustningen (sin egen till råga på allt) under så gott som hela loppet. Frös han om hakan, eller vad höll han på med? Rycker tussarna, och drar samtidigt i högertömmen och är hastigt och lustigt i andraspår. Makalöst.

  Skulle vara kul att höra Richards förklaring till ”sitt pyssel”.

  Stigge

 3. 4
  AIK-Dansken

  För att få plats med bloggarna kan ni ju ta bort det där twittrandet på vänstersidan. Helt ointressant och jag förstår Ivarsson som inte börjat med det där. Westerink????? Superpajas är förnamnet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.