Long time, no see!


Som vanligt så var det alldeles för längesedan jag bloggade. Så ska därför klottra ihop några rader innan jag far till stallet och tar hand om mina guldklimpar.
Vi har lämnat sommaren bakom oss och just nu kämpar vi på i något som ska tydligen ska vara vinter. Jag är inget direkt fan av vintern, och speciellt inte när vintern visar sig vara fylld av slask och snöblandat regn. Jag efterlyser pudersnö, ett par minusgrader och strålande sol. Det hade iaf gjort min vardag lite enklare att utstå.

För en vecka sedan kom jag hem efter en 2 veckors semester i mitt paradis, Thailand.
En resa som Amaru och Alexis bjöd mig på. Man tackar! Det är sånna saker som gör att man orkar kämpa vidare i slasket.
Resan gjorde jag tillsammans med min bästa vän Michaela Kajrud och vi hade det totally awesome. Mycket sol, bad, alkohol och shopping. Träffade även en hel del nya vänner som bor runt om i världen. Personer jag definitivt ska hålla kontakten med… Så man har några och hälsa på den dagen jag känner mig redo att göra min planerade ”resa landet runt” resa.
Men det lär dröja nått år eller två, för än är jag inte redo att lämna mina guldklimpar i stallet.

Samtidigt som jag semestrade så gjorde Amaru gulddebut. Första gången jag missar en start med honom och det gjorde naturligtvis ont i hjärtat. Men min duktiga kollega och mycket goda vän Emilia Hiltula lovade att åka med och ta hand om honom.
Och vilken debut det blev. Jag vet att det inte var det tuffaste guldförsöket och att tiden kanske inte var någon ”wow”tid. MEN sättet han bara joggar ifrån elitloppsdeltagare och rutinerade gulddivisionare till en lätt vinst… Som 4 åring! Det är WOW!
Jag lyfter på hatten och känner en så stor tacksamhet till både ägarna och Timo att jag får äran att ta hand om en sån stjärna. Han är min livsluft och utan honom skulle det vara så ovärt och andas!
Nu laddar vi för en jul i France. Start på juldagen på vincennes väntar.
Nya äventyr tillsammans med min stjärna! Fortsättning följer.

Så jag passar på att önska er alla en riktigt god jul! Håll tummarna för oss nere i France..
/Jennifer

5 Comments

Add yours
  • 2
   Jennifer Nilsson

   Nja! Vi är framme nån dag innan jul. men jul i france blir det ju iaf 🙂
   Min personliga tanke om varför/hur han kan vara så fräsch efter en ganska lång säsong är att det långa uppehållet efter e3 finalen. Tror det gjorde honom gott och att det fick hans kropp och leder att stabiliseras.. behöver ju inte vara så men det är iaf en tanke som slagit mig… 🙂

 1. 4
  Nicke.BH

  Du ser ut att haft trevligt! Piratmössor, Bob Marley i bakgrunden, Whiskey Cola i främre kant och den som ser mest dragen ut är thaikillen till höger. Bra jobbat!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.