Donna di Quattro – För liten!


Solvalla och V86 med Jackpot ikväll. Riktigt svårspelat och jag trodde på att ingen skulle klara sig i mål med 8rätt men värdet är blygsamma 8259kr efter fem avdelningar.

Donna Di Quattro (e. Love You) gled undan från spets igår på Jägersro för Lutfi Kolgjini. 633 690kr under tvååringssäsongen är starka papper. Hans G passade givetvis på att haussa upp henne som ett av Luddes absolut bästa ston han tränat. Kolgjini hakade på… Ja,  det var en fin stil hon lekte hem loppet igår på. En 2010 och kullkompis till Financial Dust. Vi tittade på henne under Elitauktionen men något köp blev det inte, om jag minns rätt så hjälpe Per Lennartsson till med att säga att hon var för liten. 300 000kr var priset och det översteg våran budget.

Donna Di Quattro promenad

Donna Di Quattro ringen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acai Am ja när jag läser det snabbt i startlistan tänker jag på Acclaim.

”Loads Of Dosh diskningen” är ju föga oväntat väldigt omtalad. Det där med att regelbrottet måste påverka ordningsföljden måste givetvis tas bort. Diska oavsett men innan man börjar ta besluten måste det kommuniceras ut tydligt till aktiva och spelare. Tur nu att Exclusive Pointer vann V76-6, annars hade vi blivit ”rånade” på sju rätt!

Filip Lejon är en av dom tävlande kuskarna i travrondens guldklocka. Då får man se initialerna FL på dressens arm. Precis som Fredrik Lennartsson har och dom har dessutom liknande färger på dressen. Nu är det dags för en av er att byta!

Jennifer Tillman är trevlig, glad och korrekt. Malin Löfgren är tränare till Sanity. Finns det ingen kvinna som kan snärta till Per Skoglund ordentligt i TV-sändingarna? Det är lite för vekt och korrekt för min smak. Vad tillför damerna i nuläget?

Har ”dom” klippt bort ”säg mamma” scenen i Tomtens verkstad?
Dålig fingertoppskänsla om det stämmer, det är ju höjdpunkten!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.