Derbysöndag i Herre på täppan


Dags för sjunde rundan av Herre på täppan där Martin Halvarsson står. Det efter att först ha slagit Wiretowire i kvalen till dom korta E3-finalerna. Klockren seger där och även senast blev det ganska odiskutabelt. Direkt till ledning i derbykvalet och sedan var det full kontroll. Nu ska vi om det blir bättre motstånd när Filip Svensson sluter upp.

Filip beskriver sig själv såhär: ”En trav- och sporttokig grabb från Sveriges framsida, Halmstad. Studerar till journalist i Jönköping och driver bloggen www.SportSvensson.se. På fritiden följer han sitt favoritlag Real Madrid maniskt men även annan spansk och internationell fotboll. Commander Crowe är favorithästen och Erik Adielsson favoritkusken.” Jag själv är lite förvånad över att Staro Divine inte nämns och att det inte framgår att han är en i gänget som stöttar Adielsson under Stochampionatshelgen!

Vi tippar dom sex prisplacerade i både Derbyt och Stoderbyt. Struken häst ersätts med reserv om man anger och stryks ettan hoppar automatiskt andratippade hästen in där. Reserven fyller på underifrån. Det blir inte jättekomplicerat utan här är poängutdelningen: Förstaplatsen ger 10poäng därefter 5-4-2-2-2. En tröstpoäng till prisplacerad häst på fel plats. Maximal pott blir 50p.

Exempelvis

Derbyt:

1. Tamla Celeber
2. Amaru Boko
3. Deuxieme Picsous
4. Beau Mec
5. Aga Khan Boko
6. Kadett C.D.
Reserv: Haraldinho

Stoderbyt:

1.Nettan Palema
2. Helen Roc
3. Que Linda
4. Alfa Stella
5. Overworked
6. Popcorn Lavec
Reserv: Cruise Speed

Tipsen inkommer senast kl 20:00 fredag den 2/9.

5 Comments

Add yours
  1. 2
    Limpo

    Oddsen är väll 1.90 på Martin och 3.30 på Fille detta bporde betyda att Martin brakvinner.Sorry fille. Men jag har haft fel förr

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.