Backjobb utan problem!


Göran och jag anlände till ett relativt lugnt Jordanstorp detta pga semestrar och travlopp. Gårdagens besök bjöd på ett tufft backjobb med sex vändor. F.D. gjorde bra ifrån sig i täten och ser ut att närma sig startform igen.
Han såg inte ut att ha några problem att hålla tempot uppe.

FD backjobbar
Financial Dust lyckades slita på skon (som jag glömt namnet på) så att gummisulan under skon hamnade på sniskan och måste bytas eller spikas på plats igen. Eftersom att Per inte var på plats fick jag ingen ny information angående hur nära en start F.D. är. Men tanken är tydligen att han ska gå ett sulkyjobb i nästa vecka, måndag eller tordag. Efter det ska Per avgöra om det är dax att börja leta lopp eller inte.

FD i backen

I övrigt såg F.D. allmänt välmående ut  knaprade i sig en påse morötter efter jobbet. Grannarna fick också smaka lite.

8 Comments

Add yours
 1. 2
  AIK-dansken

  Minnet Nicke, minnet.:) Han har PG-skor fram med en plåtsula närmast hoven och där sitter ett gummibeslag skruvad i den.
  Dom blir utslitna efter 2-3 veckor och då skruvas dit nya. Caroline har bytt beslagen så det är lugnt.

 2. 3
  Johan Öhman

  Hej vinnarskallar!

  Fin häst ni har!
  Perfekt att få uppdaterade bilder/filmer på träningsjobb från Jordanstorp! Finns det fler bilder/filmer från torsdagens jobb? Kanske nån där Stelina syns lite mer 🙂

  mvh

  johan (Stall nätrullarna, Stelina)
  p.s Hoppas ni inte misstycker att vi tittar in på er hemsida o youtube.

 3. 5
  Nicke BH

  Nä tyvärr Johan, det finns inga fler bilder eller filmer från torsdagen. 🙁 Ordinarie kameraman och fotograf fanns inte på plats så det blev bara två bilder med mobilen.

 4. 6
  AIK-Dansken

  Johan. Om du klickar på Financial Dust överst på hemsidan och sedan går bakåt i tiden till den 13/6 hittar du ett klipp jag tog på FD och Stelina. Var det du som körde Stelina bredvid mig förra veckan?

 5. 7
  Johan Öhman

  Jaså, är det du som kallas AIK-Dansken! Ja, det var jag som körde Stelina förra veckan. Och när jag såg Nicke fota i backen slog det mig att ni kanske la upp det på nätet, så jag har sett snabbjobbet och tipsat ägarkamraterna=fler följeslagare för fredagsdrinken!

  • 8
   AIK-Dansken

   Jag körde Stelina idag på rakbanan. 10 intervaller och hon har aldrig varit finare.:) Lycka till på Färjestad, det kommer att gå bra där är jag övertygad om.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.