Avbytare sökes till Fredagsdrinken


Nu har den lokala ICA-butiken fått hem V86-kuponger. Sent men inte för sent och dom Harry Boy spelarna vill man säkert nå. Jackpot på 17 Miljoner imorgon och det är en hygglig peng mitt i veckan. ATG är helsäkra på prognoserna och lär max ligga en halv miljon fel?

Brioni pryder det vackra omslaget på Vinternummret. Direkt flyger tankarna iväg till Elitloppet och Lövgrens bubblande lycka efter loppet. Tankarna fortsätter till det magnifika inslaget dagarna efter Elitloppstriumfen där Brioni hyllas. Tjejen bakom repotaget Paula Ahlström är med all rätt på väg uppåt i travets värld. Jag inbillar mig att det är positivt att få vara med i TV-sändningarna mer frekvent. Kanske skulle hon kastas in i Vinnare V75 en Lördag? Har vi några andra kvinnliga bud som kan ändra på flintisarnas dominans? Det kan vara så att hon mer är en reporter än expert, högriskprojekt.

Rätt kul med Twitter när man kommit in i det hela. Nu väntar jag på att Ivarsson ska ge sig in i matchen och våga skriva vad han tycker utan cencur. Då har vi Sveriges bästa travtwitter. Det är den vassaste förbättringen av Vinnarskallar jag ser framför mig just nu. Samme man har flaggat för en ”All in” insats på fredag när det vankas julbord med sitt arbete. Därför kan det vara en ledig plats i Fredagsdrinken. Dåligt med avbytare, dom jag kan tänka mig är hans farbror ”Stackars Jack” och ”Wasan”. Den sistnämnde kanske skulle öka andelen kvinnliga tittare, dom verkar dras till honom av någon anledning.

Jag vill ha den franska travkanalen på TV. Equida. Hur fular jag mig till den i framtiden? Nu har jag nog inte möjlighet att fånga den frekvensen i min lägenhet. Okej, jag kan ta Dantoto också så kan jag zappa ala Olle Goop på tv:n.

Vinternummret damp alltså ner imorse och målet är att hinna läsa den klart nu under vintern. Förra gången tog det fram till midsommar…

Försöker hålla mig vaken framför Gävle på ATG-Live. Det är minnsann inte något medryckande reff att lyssna till.

Wow! Jägersro lyckas som vanligt med musikvalen. När Fascinations dundrade hem 175 000kr spelade dom efter målgång Bowies dänga. Härligt och många många plus!

4 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-Dansken

  Om jag inte varit bortrest hade jag ställt upp som avbytare. Kanske inte dragit lika många kvinnliga tittare som Wasan men frisyren passar ju i travprogram.

 2. 3
  Rickard Hansson

  Vinternumret lång läsning? Ringer du alla annonsörer då också!? Vet inte riktigt hur folk läser men den tar inte ens en dag att läsa.

 3. 4
  Henrik Lagerstedt

  Jag har svårt att hinna plöja igenom dom vanliga tidningarna i veckorna så när ett extra vinternummer kommer får jag problem. Det kan också vara någon form av underbytyg till Vinternummret…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.