Vilken 5 dagars tripp.


Vilken tripp det blev till halmstad. Tänkte lyfta fram delar av det i fem punkter, ja vet inte vart ja ska börja eftersom det är så mycket som hänt. Men nu kör vi igång å hoppas ni ska få en liten inblick.

1. Chimall T.T. Fick mig att börja gråta å få gåshud i lördags på v75an. Vilken j-vla häst det är. Det ska inte kunna gå att gå i tredje spår sedan dödens å vinna så där ”enkelt” som han endå gör. Jag lyfter på hatten å torkar tårarna. Sedan vill ja passa på att hylla Fredrik Persson vilken tränare  jag är imponerad.

2. Avslutningen på tylöhus i lördagskväll, sista halvtimman var magisk. Vilka vänner man har å vilket avslut. Hissningar å sång å dans var det som gällde. å framförallt mycket mingel. Hoppas på ett magiskt bildsvep från kollega marcus på travelit.se denna vecka. Torsdagen på samma tylö var med grymt bra.

3. Per Gessle. Att träffa denne store man å skaka tass det är något som få får vara med om. Han är ju trots allt en av dem största personerna i sverige. Men så grymt trevlig. Jag säger bara här kommer alla känslorna på en å samma gång.

4.Halmstadtravet. Vilken bana vilket väder ja va säger man världsklass. Helt underbart ställe att vara på första veckan i juli. Har sagt det förrut å säger det igen ja återkommer nästa år.

5. Sommartravet.se. Följde mig under en dag på travet i torsdags. Vilket klipp det blev över 216 pers har sett klippet. Å kan lova er stor underhållning. Vill tacka Gricksson å Ekman för den dagen å kvällen den var lyckad.

 Var nåra punkter från resan mer lär väll dyka upp har nåra till grejer ja skulle kunna lyfta fram. Men tar det senare ikväll värmen å tröttheten tar döt på mig. Ja har ett leende på läpparna å tror att ja har nått på g. Vad det är berättar ja ej nu det får ni tänka ut ;).

Signerat/Limpo. Som har ett stort leende på läpparna.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.