Vila!


Hoppas ni har gått bra på liret!

Spelidén satt för TREDJE raka dan i följd i fredags när 3 Prophesy Of enkelt vann eskilstunas sista lopp. Dunder vinnare! Idag hann vi tyvärr inte lägga ut någon spelidé. Otur för er! Chansen till en lyckad utgång var stor då Vanessa Du Ling, Manhattan D.K och Omega Boko gjorde sin plikt som tipsettor.

I fredags bar det iväg till Sundbyholm och hockeyligans killkväll! Det var bra fart under galocherna. Westholm bjöd på en vinnare BWL Champion… Vann han? Det blev fiasko när jag kollade på resultatlistorna. Loppet får jag se i efterhand.

Kvällen innehöll mingel, mat, spel, show och många glada skratt! Det mest bejublade var modevisningen med lättklädda damer. Ni (limpo) missa nånting där!

En tävling ingick också… Vi sände rutinerat upp Ivarsson på scen. Vinnarskallar.se var ett av 14 lag som deltog och i spårlottningen kunde det gått bättre. Han drog bollen med nr14 på! Uppgiften var att välja ut en segrande häst i Lopp6. Som återstående häst kvar stod 15 Kevin Palema. Han fixade en matlapp åt ägarna och gjorde sitt jobb.

På vinnarliret gick vi in på skällbudet 8 Simb River som efter en maxstyrning av Johan Untersteiner kunde vinna till glada 15,91ggr pengarna. Kvällen var räddad! Synd på spårlottningen, vi hade ju valt den om vi fick chansen naturligvis.

Vi jobbade in honom kraftigt över upploppet och det räckte ju ända fram! Kanal75 var där och gjorde reportage så vi kanske fick  några sekunder i tv framöver.

Kom hem nu halv nio efter en hel dags cupspel i fotboll. Gårdagens bravader uppepå det rättfärdigar mig till en VILA!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.