Vi är liiite bättre


Ola Lernå skrev på travronden.se om tipssidor och sajter som slår sig för bröstet att dom har den ”bästa” information på vinnaren. Han har ju tokrätt, värmningstipsen eller träningsintervjuerna är ju positiva på alla startande hästar ungefär… Herrregud! Alla hästar ser bra ut… Sicket skitsnack på ”liven”, travnet och så vidare.

Fick inte min ronden i morse. Ringde en gång men inget svar så jag glömde bort skiten… Aj aj nån information kan man missa även om man läser allt flera gånger (olika sajter och tidningar) allt som oftast.

Jag måste bara bli hästägare snart! Jag är helt novis i ämnet och måste forska vidare på hur man ska äga häst. Behöver man starta upp bolag?

Det är många frågor som måste besvaras… Vi är mycket taggade och alla travtränare vill väl ha ”unga”, insatta och intresserade hästägare? Skulle vilja påstå att vi har 15 av 20 andelar tjingade. 25% återstår till en total täckning ekonomiskt men sen är det pappersbiten kvar.

/Snart hästägare

1 comment

Add yours
  1. 1
    håkan

    ett bolag tror ja inte du behöver ha men du ska nog ha det så du kan dra momsen de enda negativa som blir de e om hästen blir bra då blir det vinnst i bolaget o det e ju likamed skatt 🙂 men det känns som angenäma problem för de e ju inte skyhög % på plus hästar o när man väl får en så kan man ta lite skatte inbetalningar 🙂 lycka till

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.