Veckoslut


Robben borde domaren skicka ut direkt efter avspark den fule fan! Han gör att Spanien känns som mycket värdiga vinnare i fotbolls-VM:s final. Domaren hade en svettig afton och borde helt klart visat ut minst en holländare i den första halvleken.

Fotbolls-VM är till ända och det är också sprintermästaren! Halmstad har varit en fröjd att besöka och detta är ett toppenarrangemang. Vi hade grym tur med vädret i år och det spelar in men ALLT runt omkring flyter på så bra! Fortsätt på den inslagna vägen så återkommer i alla fall jag.

Vinnarskallar.se har minglat runt en del under helgen och vi måste bara bli hästägare snart. Jag vet att Ivarsson studerar auktionskatalogerna för fullt. Stochampionatsauktionen och Luddes Auktion i samband med Hugo Åbergs är väldigt aktuella. Västgötauppfödarna har satsat hårt på Flirtin Man. Jag har sett ett par hästar i katalogen där med godkänt möderne men då står han där som farsa. Flipp eller Flopp? Det lutar väl åt det sistnämnda tyvärr…

Det kommer nog mer uppdateringar om veckan som varit i dagarna. Kan väl avsluta bloggen med hur Limpo avslutade söndagsmorgonen. Följande reffades minst 10ggr för taxicahffisen innan han drog samma vals 10ggr till före slaggningen:

”Det är som vanligt på elitloppssöndagarna, ponnyloppet kategori A. Vi har dem här med cirka hundra meter kvar till start, där släpper bilen fältet och det är som väntat nummer 1 Mowgli med Sandra Svensson som sitter i spets

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.