Värsta Reffet vilken succè.


Värsta reffet var ja med i under Elitloppshelgen.  Efter mycket om och men så tänkte ja att va tusan vi kör så ja å Henrik ”Chefen”Eriksson å Marcus Ivarsson bestämde oss att testa på detta. Å hur det gick ja för mig var ja rätt dålig å klev av efter ett varv. ”Chefen” fick en kommentar av legendernas legend Arne Hegerfors å var dessutom mycket nära att gå vidare. Ivarsson fick 1 ynka sekund i rampljust men nu ska han plugga på å ta revanch nästa år. Men grymmast idag i reffet var ju Anton ”Bazire”Pettersson, vilken king helt överlägsen. Tror faktiskt Anton har bra läge att krossa allt motstånd. Men i vilket fall anser jag att värsta reffet är en stor succè å att det är grymt kul ja kommer vara med nästa år igen då ska ja ej banga ur. Å va bättre påläst bara ja vet vilket loppet är då. Men det var grymt kul att vara med å få lite nya erfarenheter.

Nog om reffet. Skrev häromdagen om en viss Zlatan nu verkar det vara så att han inte blir kvar i barcelona. Som ja trodde men men man kan ha fel i det så är det men ja tycker Pep är dum som säljer han. Signerat/Limpo. Vinnarskallar.se numera kända från tv.

2 Comments

Add yours
  1. 1
    AIK-dansken

    Jag har tyvärr inte sett värsta reffet eftersom det går i en kanal som jag avskyr av hela mitt hjärta. Dom har absolut noll respekt för vare sig deltagare eller tittare. Dom skulle utan vidare kunna bryta en 100 metersfinal efter 50 meter för att visa reklam. Hedning som jag är tackar jag ändå högre makter att ATG-live finns. Vad gäller Zlatanaffären så gjorde Barca fel förra året. Han skulle aldrig varit där.

  2. 2
    Limpo

    Värsta reffet går att se på atgplay.se av vinnares program från igår del 4a cirka 14.50 in i programmet är henke med

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.