Varför dra Claes Bokos fader i starten av V75-5?


Travtv-folket har varit i skottlinjen under veckan med Ulf Ohlssons bojkott bland annat. Sandlådan har varit full!

Robert Bergh har kommenterat det kort i sin blogg. Härligt att se när han ger på dom felfria tv-människorna lite grann. Jessica och Co som enligt dom själv alltid ställer rätt frågor… Här är bloggen!

När Vinnare V75 sänder V75-5 börjar man med att dra pappan till Claes Boko. Som om det är någon exceptionellt att ha Varenne som fader. Nu visste jag resultatet men en sån fras tycker jag avslöjar loppets utgång. Ska man in på stammen ska man väl lyfta fram härliga Salma Boko! 🙂

Jag är lite efter i musiksvängen just nu. Räknar med att bi uppdaterad på ”FD-festen” nästa helg. En låt som fastnar har ni nedan:

httpvh://youtu.be/poFAQFsOFLI

8 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  Det där med Varenne kom från livesändningen på eftermiddagen men det går ju att klippa bort.

 2. 3
  Ivarsson

  Det där Per Akre säger inför varje lopp i eftersändningen måste bort till varje pris. Han vet om slutgången när han säger det och sådan där retorik hör inte hemma i travsändningarna. Jag är tämligen säker på att det hade lagts mindre fokus på Claes Boko’s härstamning om han istället varit diskad efter 500m.

  Den där sändningen kollar jag bara på om jag redan vet om resultatet. Har jag ingen möjlighet att se loppen direkt, så är det mycket bättre att gå igenom det suveräna lopparkivet och slippa höra en massa efterkloka kommentarer från både studion och Per Akre.

  Roligaste från gårdagens sändning var ändå Göran Borgås snack om ”V75 i V75”, inget världsmästerskap där inte…

  • 4
   AIK-dansken

   Har man minsta självaktning som travspelare tittar man inte på den sändningen. Personligen var det flera år sedan sist tack och lov.

   • 6
    Ivarsson

    När jag inte har något vettigt att göra brukar jag se den här sändningen som repetition, och har man tur så hittar man nåt man inte sett/hört tidigare. Givetvis ser man detta på ATG Play så man slipper den förbannade reklamen och sparar därmed in en kvart. Rent kvalitetsmässigt håller dock programmet låg klass och det är inget jag hyllar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.