Våra hästar äter de bästa, men vad stoppar vi själva i oss?


Våra hästar får den finaste man kan ge och tränar flera gånger i veckan men hur mycket tränar skötare och tränare?? Och vad äter vi? Inte de bästa alltid. Fast jag tycker nog att de råder en träningshysteri bland dom kvinnliga hästskötarna i alla fall. Roligt för de var inte många år sen som jag var en soffpotatis som gärna åt vit pasta (snabba kolhydrater), korv( dåligt kött innehåll) toppat med ketchup (innehåller mest socker) till lunch. Visst de är ett tufft yrke men jag lovar man blir så mycket piggare om man tränar några dagar i veckan och äter nyttigt. Så hoppa över den där power napen när ni kommer hem och ge er iväg till närmaste gym. Tycker man de är tråkigt att träna själv så pröva på grupp träning, visst man tycker alltid man gör fel och är klumpig men de är bara i början och då är vi alla nya.

Nu så är jag själv fast i träningen och tränar gärna 7 pass i veckan allt från spinnig, boxningen, crossfit, gym och rugby. Just rugby är nått nytt för mig. Blev övertalad att börja spela för jag hade bitig kropp. Kanske inte alla tar som en komplimang men jag blev glad att nån såg hur mycket tid jag lagt på träning. Ska hänga med laget på rugby cup nästa lördag, sen om jag vågar ta steget ut på plan och spela de vet jag inte. Vi hoppas på seger i alla fall så vi har nått att fira på kvällen när vi ska göra Eskilstuna osäkert. Just de var nog anledning för mig att jag börja spela rugby, de sociala. Så vad jag vill ha sagt är att träning är ett sätt att komma ut och träffa nytt folk i staden man flyttat till. För många hästskötare flyttar ju land och rike runt.

Men tro nu inte jag är nått ”hälsofreak” nej tyvärr jag har en last och de är små godis. Men som sagt man måste unna sig nått gott, men bara ibland 😉 Nått jag tyvärr irriterar mig på är när jag handlar är att de som är nyttigt och bra är ofta lite dyrare. Varför är de så? Det som är ohälsosamt och dåliga näringsvärden i borde väl vara dyrt? De är ju de som förstör kroppen. Själv är jag uppväxt på oboy och limpmacka.

Så hur många hästskötare blir vi som springer tjejmilen den 1 September?

Categories

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.