Var ligger landet där man böjer bannanerna?


Resultatlistan från helgen kommer nu. Efter en skaplig helg i Göteborg så är halsen ej den bästa men vad gör väll det när man hade så fruktansvärd kul. Detta är en resa som ja rankar som nummer ett. Så luta er tillbaka så kommer resultatet nu.

1. Eric ”Fuxen” Hjelmberg. Körde ett perfekt lopp både freda&Lördag, likt Örjan Khilström dök han upp kort före mål med en smygare. Å som han gjorde det vilken spurtare han är. Lovar er att Eric kommer vinna fler storlopp under året när han väll startar. Formen nu var perfekt å han stod mycket bra inne pengamässigt.  visade upp sig i provstarterna i fredags så lovade det gott. Men inget sto denna gång dewt kommer komma under året var så säkra ;).

1. Marcus Ivarsson. Död lopp med ”Fuxen” Fick också han ett perfekt å lysande lopp. Såg lysande ut i provstarterna i fredags å kommer gå frammåt med detta lopp i kroppen. Avslutningen var av högsta märke å vi ser fram emot att se Ivarsson på banan igen snart. Då hans stora mål i år är derbyt så siktar  han på det. Detta lovar gott inför säsongen så vi kan räkkna med fler bra lopp å många citat från denne man.

2. Christer Nielsen. Ledde loppet i fredags med 800 meter skapligt hetsig i spetsen å såg ut som vinnaren länge. Men va hände ?? Måste vart sjuk på fredagen efter tidig gunga. Vart det läggdags kl 7. Men på Lördagen var han i sitt esse å visade grym form. Han var outstanding å derbyresan får vi andra se upp detta var en för smak av som komma skall. Men vilken skön lirare han är. I fredags brände han av å wen de signs. Med Wille å vilket drag det blev. Nielsen blir att räkna med framöver ådå går ingen säker.

3.Henrik Eriksson. Vilken man vilken legend. Han kom sågs å nästan tog hem loppet. Men efter att ha glömt spårlottningen å lite dricka i fredags morse,så han han ej fram å förbi monstren. Men som han gjorde det mäktig spurtare å elitloppet är hans stora mål då han trivs bra på 1640 meter. Där blir han farlig. Han körde fram i dödens för att trycka upp tempot men gick så där å krafterna tog slut. Men de är inge fel på han så nu blir det vila till elitloppet. Å Där kommer ingen gå säker.

4. Linus ”Limpo”Wallin. Var passiv till en början med sedan kom han igång. Som han kom igång, ojojojoj höll nästan gämna steg med övriga i vinnarskallar. se men efter en kort gunga i fredas då kvällen avslutades kl 02.30 så blir det bara en fjärdeplats. Lördagen var  Limpos bästa lopp i karriären. Efter en frulle så bar det av till trummslagar-Glenn å vilken frulle ;). Redan där vart formen på topp, inför vad som komma skulle. Efter en lördag som går till historien såvart det åter en gunga men denna gång kl 04a.00 då Limpo tacka för sig å drog hemmåt. En grymt bra presstation har det varit för mig under helgen i göteborg. Med tanke på förutsättningarna. Mitt stora mål i år är utan tvekan sprintermästarhelgen nere i halmstad då ska vi va som bäst.

Detta var lite om helgen som var. Som tur är så kommer det fler lopp. Å nya upplevelser. Men vad ska kunna slå denna resa??   Ja vill passa på att tacka Hockeyligan för en grym jävla resa. Mina medarbetare på vinnarskallar.se Samt allt nytt folk som var med å gjorde detta möjligt. Ja är enormt tacksam för att ja åkte med till åby i år igen. Tackar å bockar.

Signerat/Limpo

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.