Vad/var är klockan?


När ska man börja släppa tider i 1140m loppen?! Det kan väl knappast vara en teknisk fråga eftersom första 500m går att få i alla andra lopp. VARFÖR får vi inte tiderna?!

Några av uppfödarna under kriterieauktionens söndag kräver anmälningsavgiften 5000kr tillbaka… Herregud, ni vet väl vad ni anmält för stammade hästar?! Det var ingen högre klass och tycker man att den avgiften är hög ska man nog inte satsa på att sälja via just denna auktion. Tråkigt såklart men en häst för 10 000kr med dålig stam är ju lika dyr att träna som en toppstammad kuse… Det är ju inte träningsavgifterna utan dom löpande kostnaderna som gör det svårt att äga häst, inte inköpspriserna! Dessa osålda hästar som på förhand hade lite chans att bli sålda skulle inte anmälts och den trötta (?) söndagsauktionen hade uteblivit?

Två raka spelideer har suttit till fina odds! 11ggr totalt och det har varit stenklara vinnare som inte vunnit på tur… Här snackar vi fin uppladdning inför BC helgen för några av oss och för Ivarsson och Eric är det i första hand Orsi Magnelli som hägrar.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.