V86 Solvalla JACKPOT 5/9


Full pott på Sundbyholm igår. Fint med lite självförtroende så här på hösten där formtapp på hästar och svåra omgångar börjar bli vardagsmat. Har bara en snabbanalys av omgången att bjuda på.

 

V86-1: Nio hästar till start i inledningen och det känns som vanligt som att man borde spika. Ta hälften av fältet känns ju bara tråkigt. 9 Haraldinho har inte fått den där riktiga utdelningen i år men är svår att springa ifrån. Här är han bästa hästen och Åke kör väl för seger… 4 Hard Livin är inte så dum. Tufft löp senast när han fick gå i dödens en bit i Jubileumspokalen.

V86-2: 1 Love You More är en trevlig häst men hon har haft ett katastrofalt år med inte ens 50K in på kontot. Inte ok även om man nu har smygits igång mot formen. Innerspårsfavoriter är jag allergisk emot. 3 Quality Control har lopp i kroppen och det här loppet står han fint inne i. Borde ha laddats lite extra emot dom här 60 000kr som väntar vinnaren. 12 Milton Zet går ner i klass och Johan Untersteiner har finfin kuskform för dagen.

V86-3: Treåringslopp där det är fina hästar till start. Frågan är hur pass intresserade dom är att vinna det här loppet. Tarzan har med fem hästar och det är inte roligt att spela i loppet. 6 Standout vann ju korta E3 på ett lysande vis. Nu är sannolikt skorna åter på hovarna igen och Kriteriet är snart ett faktum. Ändå spets och slut? Vänta in sista informationen om möjligt. 1 Increased Workload vann snyggt på Romme i somras från dödens. Då blev Pojke Kronos nedplockad och efter det har man varit upphaussad värre. Innerspår är bekymmer och hästen har varit oämn.

V86-4: 5 Titania Broline kommer från Walmanns formstall och Johan som kör är i flytet. Då blir det streck när man står på en intressant startvolt. Saknar lopp i kroppen. 9 Caddie Geisha är lite på gång för dagen och gjorde nog årets bästa lopp senast.


V86-5: 12 Listas Rafiki
har inte blivit så hårt betrodd på slutet men det beror på en matchning i tuffare lopp. Inte några segrar man kanske har man fått lite hårdhet. 5 Mellby Vagabond försökte senat kvala in till Derbyt som flera av Timos hästar gjorde. Med lite tur så var han bra preppad för den uppgiften som betyder en välpreppad häst till dagens start. 1 Pampas S.I.R. är en klart bra V75-häst men jag läser precis nu att han kankse ska strykas.

V86-6: Långlopp med hästar på två volter. 11 Trans Atlantic har gjort två starter hos Svanstedt, det började bra på Solvalla bär man vara tvåa bakom en duktig Quicksilver. 13 Ajlexes Daylight är en fin häst som för dagen står med tre raka segrar. Inte optimalt ut spelsnpunkt. 10 Blueberrysky var mycket bra vid segern på Solvalla näst senast. 14 Pele D.K. platsar inte så ofta i loppen. Därför känns den tveksam som flytta med streck. Långskott!

V86-7: Treåringslopp för ston och flera E3-deltagare tar sig tid för ett lopp i kroppen in för Oaks… 5 My Golden har hela tiden kämpat mot dom bästa men inte fått vinna. Tufft att begära det här men finns väl lite hopp om att man kan leda runt om. Måste vara svår att ta sig förbi. 12 System Performance är ett kanonsto men här blev man bortlottas. Kämpigt att komma till från spår tolv och särskilt när man inte vet hur tränarna har tänkt.

V86-8: 2 The Editor var ganska väl påpassad senast på V75 i ett mycket tufft lärlingslopp. Då blev det tidig galopp och man fick inget kvitto på hur bra man är. Ser ut som en spets och slut victoria här?

Systemförslag V86:
V86-1: 4,9
V86-2: 3,12
V86-3: 6 Standout
V86-4: 5,9
V86-5: 1,5,12
V86-6: 10,11,13,14
V86-7: 5 My Golden
V86-8: 2 The Editor

Systemförslaget är på 96r/24kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.