V86 Solvalla 1/8


Dagen efter en energikrävande V75-omgång (Strandqvist missa 7rätt i sista avdelningen, tungt!) är det Solvalla och V86. Vi får se hur mycket spelarna orkar sätta sig in i den här omgången. Förra veckan fick jag ihop fem tipsettor men lika många rätt… Hoppas systemet är bättre komponerat idag! Det är lurigt och utdelningen kan bli bra!

 

V86-1: 3 Traveling Man vann på 12,0 över medeldistans senast… Riktigt bra även om man fick sig en smygare. Farlig igen! 10 Blue Rock gör bra insatser hos Lennartsson men den här uppgiften är inte självklar. Bakspår och långt mellan starterna. 2 Avalon Spider kan det mesta i ljusa stunder och det är en bra sprinter. Kan vara så att han glänser här innan han prövar på V75 och faller när det tar emot lite. Glänsputte som jag tar med idag.

V86-2: Älgen 7 Brasil Boko känns inte som en sprinter och är väl överskattad. Det pratas om derbyt i höst men det har han inte visat för mig. Dock är moståndet inte så hett och vem ska man spela med. Ta många och glöm inte 11 Pampas S.I.R. som körs av formkusken Jansson… Kämpigt spår men kan en del.

V86-3: Finfint och mycket intressant lopp! 7 Charlie Trotter verkar inte vara helt reglerbar men i det här klassen ska det inte innebära problem. Galopp emot trots skarpt mostånd är min känsla. Torbjörn Jansson är mycket het för dagen med V75-segrar. Känns stabilt!

V86-4: Treåringslopp och det är ingen som klivit fram på riktigt av dessa. Jag börjar med att strecka 12 Satisfied La Marc som imponerade smått i Halmstad senast. Bra före det men nu hettar det till, riktigt synd med bakspåret. 4 Herbie Ås är härdad och kanske klirrar Åke Svanstedt detta… Vinnarna i dom senaste loppen har hetat: Nato Dream, Increased Workload Noble Knight

V86-5: 7 Caddie Gallant glänste i vintras vid segrar och styrkan verkar det inte vara något fel på. Åter nu efter fiaskot under elitloppshelgen och det finns frågetecken… Bästa hästen men han får inte vara dålig för att klara ut det här. Luktar väl dödens…

V86-6: 5 Ellen Propellen på Solvalla! Fin propp och jag håller i alla fall tummarna för rommehästen. Hon är bra och lär vara rolig på spelet. 13 Abborren är ett fint sto som borde bli alt bättre med loppen i kroppen. Stallkompisen 10 Belize Boko har pappren i ordning och visslar kanske till här som i årsdebuten. 12 Mylady kommer från en fin vinst och har nu härdats lite granna, i bra slag! 4 Strosa har inte blixtrat till ännu, jag tror att det kan ske snart, lite bättre än raden vill antyda.

V86-7: 6 Noir De Cherie gillar jag verkligen och jag börjar att strecka henne. Hedershäst som alltid kommer till slut. Dags för en seger nu, se till och fixa loppet Kaj! 8 Olivia Lavec kan mycket och visade senast fin form då man utmande Merger Blue Chip. Långt ner till trean då och jag väljer bara streck för dessa. Spelar lite hazard men det är skoj! 5 Braås Palema vann lätt från ledningen senast. Speciellt underlag och jag vet inte om moståndet var missgynnat? Hon vann snyggt och jag får nog erkänna att hon är bra. 4 True Advantage kan mycket men var lite sämre senast och blandar lite i insatser. Galopprisk föreligger lite.

V86-8: Bronsdivisionen avslutar. Den enkla lösningen är att hoppas på att 1 Long Night ska vara i skick. Kalasbra före dom här tre nollorna. Snabb iväg och man prövar väl att köra runt om? Chans oavsett taktik. Lennartsson var klart besviken senast på galoppen bakom bilen i fyraåringstestet, det var jag också!

Systemförslag V86:
V86-1: 2,3,10
V86-2: 1,2,4,5,9,11,12
V86-3: 7 Charlie Trotter
V86-4: Alla 12 hästarna
V86-5: 7 Caddie Gallant
V86-6: 4,5,10,12,13
V86-7: 6,8
V86-8: 1 Long Night

 

Systemförslaget är på 2520r/630kr

2 Comments

Add yours
  1. 1
    AIK-dansken

    Långt mellan starterna på Blue Rock?? När han debuterade för Per var det 4 månader, nu 6 veckor. Saknar betydelse på en kanonhäst.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.