V86 JACKPOT Solvalla 25/7


V86 åter på Solvalla och vi får se om Nybrink fixar en folkfest på publikplats… Fint väder ser man verkligen ut att få på förhand. Stall Melander har väl tappat lite av sin hysteriska form men ändå sitter jag med spikar från det stallet. Ikväll får vi facit på dessa fina lopp är det vi har framför oss! Nedan är min snabba (inte lätt att sätta sig in i åtta lopp!) genomgång av listorna. Jackpot och löning…

 

V86-1: Jag trodde att 1 Haraldinho kunde vinna gulddivisonen senast. Så blev det inte i ett riktigt racerlopp som Yield Boko spetsvann i gammal god stil. Jag ger den här hästen en chans till. 5 Winning Love gör bra insatser gång på gång. Lite ny i klassen men det behöver inte vara något negativt här där dom andra liksom kört fast en längre tid. 2 Gossips Winner är en racer och ganske leder grön kusk runt om? Kan bli lite för ambitiös…

 

V86-2: Mälardalscupen för ston. Det är ganska fina hästar på start och jag väljer att tro att vinnaren kommer därifrån. 5 U.Bergs Tricksie går bra men den har inte smällt till riktigt. Nurmos stall är på gång och jag börjar streckandet här. 6 Pegnoir har varit fin vid segrarna och dessutom tålt lite grovjobb. Tänk om man kommer till spets! 1 Dillkrona har inte bara ett fräsigt namn utan kan spring hyggligt också. Placerar sig gång på gång och klaffar det från toppspåret blir man farlig. 4 Dreamliner automatstreckas på Melanders form.

 

V86-3: 11 Spiegelei har gjort allt rätt på slutet och känns som en häst för årgångsloppen. Då duger man till bra i lägsta V75-klassen. 4 Staro Fighter är en jämnårig kamrat som senast var ett skrik på V75. Då blev det galopp och jag hoppas få se honom felfri här. 6 Future Love är en rejäl sort som borde vara svår att springa ifrån i alla fall.

 

V86-4: På nytt ett lopp med en bra startvolt. 6 Foot On The Gas kan flytta på sig och kanske kan det bli ledningen från springspåret. Då är han hästen att slå. 4 Bolt Boko ståtar med två raka segrar och det inger respekt. Kan öppna och blir svår att tas med om man når lednigen. 7 Jones föregås med ett gott rykte men är knepig och får väl knappast det bästa löpningsförloppet. 1 Pampero är fartfylld!

 

V86-5: Finfint treåringslopp för ston! Kullettan 4 System Performance har vunnit spårlottningen och det luktar ledningen här. Spikas även om det inte är roligt. Bra bakom är 9 My Golden som inte varit långt ifrån spiken förut. 8 Berlock som är lite underskattad… 10 Quemadas som det låter märkligt bra på från stallet gång på gång.

 

V86-6: Långlopp för en ovanligt låg klass. Spännande! 4 Aristocat Boko debuterar för Svanstedt och gör det över passande lång distans. Han bör ju vara i ordning direkt den här toppstammade herren. 7 Xman Kemp har hittat stilen och visat fart som är intressant här. Fin efter galopp senast. Även stallkamraten 9 Ayar Boko är uppåt för dagen vilka hela stallet verkar vara på väg. 10 National Kronos är lite knepig men bra. 3 Jake Face är stark och jag väntar på att det ska lossna på allvar för honom. 11 Blueberrysky kommer från fina insatser. Vill inte räkna bort honom.

 

V86-7: 4 Twigs Tiffany galopperade senast som ett litet skrik på V75. På dom igen och spåret är fint. 5 Classic Man var hårt betrodd senast men fick ett svårt löpningsförlopp. Här kan det flyta på lite bättre. 3 Estreet är åter efter vila och det är vanskligt… Väljer att strecka då spåret är bra och stallformen är fin. 9 Belgrado är inte min häst men han har sett fin ut på slutet och Lennartsson briljerade på Sundbyholm igår…

 

V86-8: 11 Increased Workload var dunderfin vid segern men sedan har det floppats. Tråkigt spår här och insatserna före har inte varit bra. Samtidigt har han haussats upp, nej här måste man försöka fälla honom. Jag streckar på man väljer att nämna två skrällar. 4 Capitano Boko var fin vid segern senast men går också upp i klass här. 2 Ridgehead Hurricane har jag jagat efter några fina starter vid årets början. På gång tillbaka och är en rolig oddsare här.

 

V86-1: 1 Haraldinho
V86-2: 1,4,5,6
V86-3: 4,6,11
V86-4: 6 Foot On The Gas
V86-5: 4 System Performance
V86-6: 3,4,7,9,10,11
V86-7: 3,4,5,9
V86-8: 1,2,4,6,7,12

 

V86-Systemet är på 1728r/432kr

4 Comments

Add yours
  1. 2
    Michael Frank

    JA, mycket BRA tippat, specielt : 5 U.Bergs Tricksie – vilken rysare …. !!!

    Fandt själv 14 o fik en tvilling til 250 gggr … Tack

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.