V86 Åmål 4/7


V86-1: 4 Holy Smoke har sex raka segrar så det är svårt att gå emot honom även om segrarna inte är tagna i några tuffare lopp. Något tuffare motstånd är det inte heller den här gången, men han får svårt att komma till ledningen. Tål jobb och ska ha bra chans. 3 Agobra Rubin har gjort två lopp efter vila och verkar ha hittat en riktig toppform. Senast imponerade han stort då han vann lätt från ledningen trots att han låg på en del under vägen. Lär satsa mot ledningen igen och han leder länge. 8 Swack brukar möta tuffare hästar och står trots spåret bra inne. Ingen grovjobbare så han behöver hitta ner i rygg. Chans om han lyckas.

V86-2: 7 Global Limit får efter sin imponerande comeback agera spik. Rundade till enkel seger då och borde vara ännu bättre med loppet i kroppen. Satsar mot ledningen och hittar hon dit så borde loppet vara över.

V86-3: Svår kallblodslopp där norrmännen ser ut att kunna ta hem segern med någon av sina ekipage. Lägger ingen större vikt på loppet utan streckar på så många som jag har råd med.

V86-4: 1 Arthur Boko gjorde debut i ny regi senast, men fungerade då inte alls. Ska vara mycket bättre nu och får ett bra lopp vare sig det blir ledningen eller ett rygglopp på innerspår. 6 Hoboken är ingen stjärna, men loppet håller låg klass och han måste räknas. 2 Scarlett Queen har fått ett bra läge och har godkänd form för dagen. Får hon ett perfekt lopp så kan hon skrälla.

V86-5: Orutinerade treåringar gör upp här och jag väljer att spika Åke Svanstedts 1 Com Åstad. Visade inget extra i sina två första starter, men har nu gjort två klart bra prestationer på rad. Näst senast vann efter en vass spurt och gick den gången barfota. Senast med skor så höll hon bra efter ett tufft lopp mot bra konkurrenter. Bra spår och det kan absolut bli ledningen och ett sådant här gäng så ska hon ha bra chans.

V86-6: Femton hästar bakom bilen och på den här banan så borde det bara vara att glömma bakspårshästarna. 12 Jonathan Palema är dock en fin häst och konkurrenterna ser väldigt svaga ut. Måste ändå köra rätt offensivt för att hinna fram, men Svanstedt brukar inte sova bort loppen direkt. Den som får spets lär bli värst emot. 6 You Talking To Me borde nog kunna köra sig till spets, Kan bli svårtuggad om han får bestämma en bit. 1 Poseidon Ås står hårt inne, men är bättre än intjänade pengar och härifrån kan han få ett perfekt lopp. Ska inte räknas bort helt.

V86-7: Två lopp i kroppen har 1 Baht Launcher och det borde vara nära toppform nu. Kanske något tuffare lopp än senast, men samtidigt så lär han inte tröttna lika snabbt på upploppet och sen är det dessutom väldigt kort upplopp. Känns stenklar. 2 G.H.Nemo gör comeback efter en mindre skada och lär inte vara i toppform direkt. Kan inte utmana från start och körs nog i ryggar den här gången. Bra chans på andrapriset.

V86-8: Svanstedt har de två favoriterna i loppet, men då både 9 Jocke och 12 Hyacint har dragit bakspår så plockas de bort. 3 Blackward kan strula bakom bilen, men är annars rätt snabb ut och det bästa vore om han kom till ledningen. Han biter ifrån sig bra därifrån, men är samtidigt inte beroende av den positionen. 4 Koreatj var dålig senast på grund av magproblem, men brukar annars alltid gör bra prestationer. Får han ett bra rygglopp i främre träffen så brukar han alltid ha en bra avslutning att komma med. 8 King Cobol kan trots spåret få ett skapligt lopp då han kan öppna väldigt snabbt från start. Kan till och med vara spetsaktuell. Går alltid bra när Goop sitter upp i sulkyn.

V86-systemet:           

V86-1: 3-4-5-8

V86-2: 7 Global Limit

V86-3: 1-2-4-8-13-15

V86-4: 1-2-6-9-10

V86-5: 1 Com Åstad

V86-6: 1-6-9-12

V86-7: 1 Baht Launcher

V86-8: 3-4-8

4x1x6x5x1x4x1x3 = 1440rader / 360:-

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.