V86 8/8


V86-1: Går ut hårt med en spik på 5 Global Manhattan. Har startat på längre distanser på slutet, men klarar medeldistans utan problem. Har haft problem att räcka till på V75 även om han har vunnit ett par lopp även där. Nu har han dock ett så pass bra spår att han kommer sitta långt fram direkt, troligtvis ledningen. Värsta konkurrenterna har även fått sämre lägen så jag tycker att han borde vinna det här. Kontio har även kört honom många gånger förut.

V86-2: Fortsätter med en till spik och här blir det storfavoriten 6 Spiegelei. Han har imponerat hela året och verkar bara bli bättre för varje start. Är fortfarande i en så pass låg klass att han borde vara rätt överlägsen här. Löser det sig bara med spåret då han har ett instängt läge så ska det vara bra chans till femte raka segern.

V86-3: Även här blir det spik som dock är lite mer chansartad. 9 Twigs Tiffany har toppform för dagen och fick äntligen vinna senast. Då fick hon ledningen och kunde gå undan på ett bra vis. Nu handlar det om bakspår, men samtidigt så möter hon sämre motstånd den här gången och får även kuskförstärkning. Lite hjälp med tempot kommer att behövas, men förhoppningsvis blir det lite körning i starten för då kan hon avsluta starkt.

V86-4: Stig H plockar ut sin hittills obesegrade treåring 9 Julle. Har gjort allting rätt så här långt, men har fått en liten vila efter senaste på grund av förkylning. Kommer inte få ett lätt lopp den här gången och det kan vara värt att gardera. 3 Nelle Red Turbo har gått några bra lopp trots tunga löpningar. Har bra spår nu och Goop hoppar upp i sulkyn igen. Är inte helt borta om han får ett bra lopp. 10 Danilo Pointer ser bra ut, men behöver såklart göra sitt bästa lopp om han ska ha någon chans på seger. 8 New Approach vann enkelt i sina två första starter innan det blev galopp senast. Dåligt spår nu och Örjan lär inte ladda framåt från start och hittar han inte ner så kan det bli svårt att hinna fram.

V86-5: Lärlingslopp och ett av de öppnaste loppen för kvällen. 1 Nelli Miss har satsats mot det här loppet. Har dragit ett perfekt läge och kommer att laddas för ledningen. Får hon bestämma så kan hon nog leda länge, men blir det tempo på loppet så kan det sätta sig i benen. 4 Exotic Sund är rätt så bra, men var usel näst senast. Var helt okej senast igen och formen borde vara bra. Hon är rätt stark och gynnas om det blir lite körning. 10 Aponia Boko har kommit igång bra i år. Läget behöver inte vara så tokigt om det blir lite fart på loppet. Kusken känner hästen sen tidigare. 3 Oki On Line hade fem raka segrar innan senast då hon inte alls var bra. Frågetecken för formen där, men är hon tillbaka i sin tidigare form så måste hon räknas tidigt.

V86-6: 14 Astonishing Ride har hög kapacitet för den låga klass han befinner sig i och i hans två senaste starter så har han fungerat och lyckats vinna. Brukar annars ha svårt att hålla fräschören. Många att runda, men fungerar han bra igen så kan han absolut göra det. 7 Pampero mötte tipsettan näst senast och höll då i det längsta från ledningen. Visade startsnabbhet från springspår då och spetschansen borde vara god även här. Har inte vunnit än i år, men det kan vara dags nu. 8 Foot On The Gas är rätt så bra, men har en del galopper i raden. Har instängt startspår nu, men får i alla fall ett vilsamt lopp. 9 Prince Orlando har bra form och får Goop i sulkyn den här gången. Kan få ett bra lopp härifrån och ska räknas tidigt.

V86-7: Här har bästa hästarna dragit dåliga lägen och det öppnar upp för att det kan bli en skräll. 8 Tidied Accelerator hade en lite trög inledning på säsongen, men har sen gjort flera topplopp. Senast var han ute mot bland annat vinnande Friction så helt annat motstånd då. Gjorde det bra som trea då. Kan bli en tung inledning från start om han laddas, men han har klarat av det förut så han ska räknas ändå. 10 Stormysky gillar distansen och har sprungit snabba lopp i sina senaste starter. Går bra i ryggar och med lite flyt så kan han hamna skapligt till då han har rygg på startsnabba hästar. Måste med på sytemet. 3 Space Yankee är startsnabb och kan nog ta sig till ledningen här. Gick där senast och höll bra till andraplasten. Väljer han att köra där så kan han leda länge. 7 First Lane har gjort starka lopp på V75 på slutet utan att ha någon tur. Suttit fast två gånger på rad med mycket krafter kvar och den här gången så kan det vara dags att använda dem.

V86-8: Avslutar med ett fyraåringslopp för ston och några fina hästar står på startlinjen. 3 Abborren har inte haft någon större lycka när det handlar om större prissummor. Har en del kapacitet i alla fall och den här gången har hon chansen att komma till ledningen och då kan hon leda länge. 5 Mellby Venus missade stochampionatsfinalen på ett dött lopp om andraplatsen. Surt för henne då hon garanterat hade haft segerchans där. Vinner ju annars inte så ofta då hon är lite ospeedig och får ofta tunga lopp. Tål att gå ett lopp i dödens här oh ändå segerstrida. 10 Indescribable blir absolut farlig om segern då hon har toppform för dagen. Senast så var hon tvåa på en bra tid mot två bra konkurrenter. Gynnas av överpace och är säkert med där framme när det ska avgöras. 6 Uranium gjorde ett bra lopp på V75 senast som tvåa. Kan öppna en del från start och hittar hon ner så är hon inte borta.

V86-systemet:           

V86-1: 5 Global Manhattan

V86-2: 6 Spiegelei

V86-3: 9 Twigs Tiffany

V86-4: 3-8-9-10

V86-5: 1-4-10

V86-6: 7-8-9-14

V86-7: 1-3-7-8-10

V86-8: 3-5-6-10

1x1x1x4x3x4x5x4 = 960rader / 240:-

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.