V86 10/10


V86-1: Fint treåringslopp där 4 Indigious ser ut att ha en bra vinstchans. Har dock några galopper i raden och jag väljer att gardera. 6 Red Adair Superb var inte så lång ifrån segern i norska kriteriet senast. Är stark och håller alltid farten, men är dock ingen raket från start. Slipper han dödens så ska han vara med och göra upp om segern. 2 Herbie Ås tog sig till finalen i kriteriet och även om han var chanslös där så gjorde han det helt okej. Har visat flera gånger att han duger bra i sådana här lopp och härifrån så lär han få ett bra lopp och han ska definitivt räknas. 7 Bubba Sting är bättre än vad raden antyder och formen ska vara bra då han siktades mot kriteriet. Är gynnad av högt tempo.

V86-2: 9 Dixie Exclusive kommer med tre raka segrar och har imponerat. Har visat bra styrka då han med lätthet har vunnit trots att han har fått gått runt fältet i spåren. Inte speciellt mycket tuffare emot den här gången och han borde hamna skapligt till från start. Går det för långsamt så lär Johan köra framåt och även om det skulle bli en dödens löpning så har han bra segerchans. Spik!

V86-3: Inte helt lättlöst lopp där Svanstedts 5 Bailey Sweet Grim blir klar favorit. Hon vann på ett bra sätt senast även om det var mot enkelt motstånd. Har inte visat någon större startsnabbhet, men kan kanske bli släppt till ledningen nu och blir då givetvis svårslagen. Är dock fortfarande väldigt orutinerad och blir hon hängandes en bit så kan hon vara i fara. 6 Technology har bara vunnit en gång, men har mött hårt motstånd hela tiden och gjort det bra. Var senast ute i Oaksfinalen och fick luckan försent för att kunna hinna ta någon position. Var dock inte långt ifrån täthästarna. Inte så snabb från start och hon kan bli hängande, men hittar hon ner så ska hon räknas tidigt. 9 Vilda Gamble har bra fart, men är svårbedömd för dagen. Har gjort tre starter efter lång vila och galopperat i samtliga. Senast såg hon bra ut, men galopperade mitt på upploppet och hade troligtvis varit tvåa annars. Håller hon sig på benen så kan hon runda samtliga. 3 Gabriella Palema är Svanstedts andra häst i loppet. Hon gjorde ett bra lopp senast med barfotabalans och gör hon om den prestationen så ska hon räknas här.

V86-4: Långlopp och 9 Beckman jagar fjärde raka segern sedan flytten till Svanstedt. Har varit toppfin med barfotabalansen och inte närheten av förlust. Nu ser uppgiften väldigt passande ut och han blir en självklar spik.

V86-5: Tvååringslopp är inte det lättaste då hästarna kan utvecklats fort mellan starterna. Här har vi i alla fall några som har visat väldigt fina takter. 1 Sally Hill har sett väldigt fin ut i sina tre starter som samtliga har slutat med seger. Spåret är bra, men frågan är vart hon hamnar då man inte vet hur hon kan öppna från start. Borde få ett bra lopp om hon inte hamnar för långt bak bara. Med lite flyt så kommer hon bli farlig. 8 Donna Di Quattro imponerade senast då hon vann på ett bra sätt från ledningen. Nu är spåret tråkigt, men Adielsson lär ladda framåt ändå och kanske kan det bli ledningen. Kommer dock kosta en del och med bra hästar bakom kommer hon få kämpa rejält. 11 Re Doc åkte på första förlusten senast, men det var med knapp marginal och han kämpade hela vägen in. Nu är spåret tråkigt och han kommer att behöva lite tur under vägen, men han ska ända räkans tidigt. 9 Neutron Broline var fin i debuten, men sämre i dom två uppföljande loppen. Har haft halsproblem, men ska vara fin igen. Har han inte tappat formen för mycket så är han med där framme. 10 Backfire är en av flera fina unghästar från Tomas Malmqvist stall. Har gjort det bra hittills och ska räknas här med.

V85-6: Melanders toppsto 2 True Advantage fortsätter att imponera och formen verkar hålla i sig. Senast var hon ute i stoeliten och vann då enkelt efter att ha körts fram till dödens varvet kvar. Nu är utgångsläget perfekt och skulle Uffe prova för ledningen så kan han nog få överta. Nu har hon visat att det inte spelar så stor roll då hon är stark och har vunnit från dödens flera gånger. Spik!

V86-7: Topplopp för fyraåringarna och flera som startar med segerchans. 2 Bon Frecia höll länge från ledningen senast, men sista biten tröt krafterna. Nu är uppgiften liknande och Goop kan nog svara ledningen om han vill eller så kör han i rygg på favoriten. Oavsett vilket så är han med där framme igen och en seger lär komma snart. 5 Occhione Jet är en topphäst som dock är lite positionsberoende. Han är väldigt snabb ut och kan ta ledningen här och då borde chansen vara bra. Annars är han nog bäst i ryggar och vid förlusterna så har han gått i dödens och det gillar han inte. Har han sparade krafter kvar till upploppet så är han svårslagen. 9 Going For Gold Zaz gick okej och såg segerfarlig ut in på upploppet, men krafterna räckte inte hela vägen. Den här gången få Jorma försöka smyga med ända fram till upploppet istället. 8 Disco A.E. vann trots sämsta läget senast. Nu är läget inte så mycket bättre, men han klarar en offensiv styrning om Melander vill, men det är inte säkert att han gör det. Backar han så får han hoppas att det blir hårt tempo även den här gången. 6 Fawkes var fin senast igen efter några sämre insatser. Han inte så snabb ut och riskerar att hamna en bit bak. Vid form är han en toppspurtare.

V86-8: Spetsstriden kan bli väldigt avgörande här och 3 Our Dream ser ut att ha bäst chans att komma dit. Har gjort två starter efter vila och formen är på gång uppåt. Senast hon var på Solvalla så vann hon med just Takter i sulkyn i en liknande uppgift. Kommer hon till ledningen så är hon hästen att slå. 4 Tofu lär också laddas från start, men det kan bli svårt att ta en längd. Borde kanske ha vunnit senast, men ska vara bättre nu. Tål även en position utvändigt om ledaren och hon måste med på systemet. 1 Polly Frontline är ett toppsto som dock galopperar alldeles för ofta. Näst senast vann hon väldigt enkelt från ledningen och senast blev det för långt fram. Hon är snabb ut, men får ändå svårt att svara upp ledningen. Skulle hon lyckas vinner hon, men annars så får hon lita till turen. 9 Opportunity vann från sista positionen senast och står bättre till nu. Med tempo på loppet så lär hennes spurt bita bra igen.

V86-systemet:           

V86-1: 2-4-6-7

V86-2: 9 Dixie Exclusive

V86-3: 1-5-6-9

V86-4: 9 Beckman

V86-5: 1-2-8-9-10-11

V86-6: 2 True Advantage

V86-7: 2-5-6-8-9

V86-8: 1-3-4-8-9

4x1x4x1x6x1x5x5 = 1920rader / 480:-

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.