V8 förslaget gav full utdelning!


Får passa på att lyfta fram Ivarssons hysteriska tipsform för dagen. Vi har ju varit iväg på lite sommartrav på slutet och där har grabben briljerat likt Tyskland i EM. Två raka flerbong har satt, inte några storkovor men potentiellt hade vi kunna haft väl på fickan den här sommaren. 

Det fortsatt även ikväll och jag får passa på att lyfta fram tipsframgångar när dom sker. Med en blygsam insats lär våra läsare inte haft särskilt svårt att pricka in alla rätt på Tingsryds tävlingar i rampljus. V8 förslaget satt till 25 000kr, det med en insats av 75kr! Jag räknar systemet som inne då våran strukna spik Whos Smiling Now ersattes av vinnande favoriten Listas Rafiki. Det hade varit svårt att missa den även med egna reserver eller om man kunde byta spik på förhand.

Smolk är glädjebägaren är att vi inte lämnade in, just onsdagar har inte lockat oss någon gång egentligen. Typsikt att jag mötte Ivarsson vid rödljuset på väg hem från jobbet, det blev grönt direkt och jag hann inte trycka på honom att lämna in ett system till kvällen. Små marginaler och tur att det inte var mer i åttarättspotten. Otur för Limpo som här hade fått in kapital för att besöka Tylöhus och visa upp sin beach-form i samband med sprintermästaren. Nu riskerar damerna att missa den välsvetsade kroppen som tränade 7-8ggr i veckan i början av året.

Vad tror vi om Tony Ryttar och Björn Ekmarks resa? Känns inte stekhett men utan några som helst förväntningar lär det blir bättre än Sveriges EM-premiär… Det var en ballong uppblåst till max som small av likt Sanitys i Elitloppet. Båda har chans att resa sig tillfälligt till helgen!

David Sisu är inte hjälteklassad här på hemsidan. På lördag har han väl sin enda chans att vinna på V75. Drömspår, stall i toppform, ”hemmaplan” och rätt distans. Jag kan ändå inte tro på honom alls.

Sydafrika… Det är verkar vara helt rätta tider att försöka tiga ihjäl situationen nu när många blickar riktas mot fotbolls-EM. 

E3-kval på sundbyholm på tisdag. En av årets mest spännande travdagar sportsligt sett men det krockar med Sveriges sista gruppspelsmatch. Vi får se hur många vi blir på publikplats!

6 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  Ivarsson is the tipsking. Vem fan vill se Sverige spela fotboll? Alla till Sundbyholm på tisdag.

 2. 2
  Ivarsson

  Ja, tisdagens tävlingsdag är en riktig höjdare! Har hittat ovanligt få personliga favoriter i treåringskullen än så länge, men förhoppningsvis suger man åt sig några efter E3-kvalen.

  I år slipper jag också tävla emot ”Dansken” i Herre på Täppan när det vankas E3-premiär, så nu kan jag analysera loppen ur ett annat perspektiv. 😉

 3. 3
  scunnert

  Starkt med V8 för 75kr och lika starkt att klargöra att man inte lämnade in; Jag sov naturligtvis idag, men V86 lockar inte

 4. 4
  AIK-dansken

  Otroligt. Har det gått ett helt år sedan jag slog dig på din egen hemmaplan. Vi får ta en head to head på tisdag så du får ta tillbaka titeln som champ på treåringar.

 5. 6
  Johan"Lönshultarn"

  Het Ivarsson Tror inte på Ekmans program tycker han är en konstig prick iaf näär han är me i barfota runt om men jag har gärna fel

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.