V75 – Världens mest prisvärda V75-analyser med tips


Ingen nyhet ifall favoriten bara vinner

Västerboonthenews (9) hade haft en skräddarsydd uppgift om det inte vore för bakspåret. Trots bakspåret så ska hästen ändå ses med god chans att ta hem kvällens snabblopp då motståndet inte skrämmer. Hästen har inte den riktiga toppformen för dagen, men gjorde ändå ett klart godkänt lopp senast utvändigt om ledande Edward Ale. Med tanke på hästens grundkapacitet och att den nu har två lopp i kroppen bör hästen lägga detta gäng bakom sig.

Denim Boko (3) får inte ofta till det och har svårt att vinna i nuvarande klass, men läggs tvåa i rankingen då det är den troliga ledaren i loppet. Hästen har tagit alla segrar utom en över kort distans och körande Per Nordström lär ha siktet inställt på att leda runt om inte favoriten ställer en allvarlig fråga tidigt i loppet.

Scirocco Sisa (4) återkommer efter ett litet uppehåll och gör nu första(?) starten med skor på bägge hovarna. Kapacitetsmässigt är han helt klart att räkna med och sist hästen var ute i ett sprinterlopp så inkom han som tvåa bakom 2015 års Copenhagen Cup deltagare Banks på tiden 11.9a/1 640 meter. Då hästen kommer från ett uppehåll och tidigare inte startat med skor på bägge hovarna så läggs han därför enbart trea i rankingen.

Ranking V64-5

9 Västerboonthenews

3 Denim Boko

4 Scirocco Sisa

11 Barracuda River

2 Quality Questioned

5 Com Åstad

10 Caliber T.T.

7 Staro Bobcat

1 Zjanti River

6 M.T.Fortune Winner

8 Abra Dimanche

Spetsbud: Denim Boko spetsar utan problem och släpper nog enbart om Västerboonthenews kommer tidigt.

För fullständig analys:  http://vinnarskallar.se/v75

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.