V75 Örebro…


Som vanligt på måndagarna ska ge mina bästa förhands tips tills på lördag. Det ser favoritbetonad ut men ja tror jag har hittat nåra luringar som kan bli bortglömda.

Första hästen som ja såg kanske blir streckad på 35%. Vilket ja anser kan vara en grymt bra spik. Jag pratar om nummer 9 CHIMALL T.T. Som ni förstått är det den gode Fredrik Persson som sitter upp bakom denna kannon. Får han ett bra lopp ska han räknas tidigt, å det lär han få från bricka 9. Jag ser det som en rolig spik att inleda v75an med. Så ja tänker spika å hålla alla tummar.

Häst nummer två jag kommer strecka på mon lapp. Som kan va omgångens roligaste drag är nummer 10 i den andra avdelningen. AZALEE. Har fått gått tuffa lopp på slutet. Å nu hoppas ja på att han får en ryggresa å fram i dödens sista 800 då får dom andra svårt att hänga på. Jag kommer testa på en rak tvilling här mot nummer 5 MY LINDY STAR . Kan ge skapligt bra å ja hoppas att det är där dagen räddas. Båda dessa åker med på min v75lapp.

Häst nummer tre ja kommer bjuda på är VANESSA DU LING. Kan vara en spik som ja ser det var ute mot MAHARAJAH å SPRING EROM senast det vart lite för tufft å hon gick bra. Nu är det lättare motstånd å ja ser detta som en skrattmatch för VANESSA DU LING.  Nu kan det bli en lugn start sen när start rusningen lagt sig så kommer VANESSA tuffande å får överta spets sen tror ja loppet är över….

Det var lite över mina första tankar hoppas det ska hjälpa er på vägen. Nu laddar vi för en grym vecka å glöm ej på fredag kommer en drink 😉

Signerat/Limpo

4 Comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.