V75 Örebro 11/8


V75 på Örebro mitt i sommaren. Har potential att bli en finfin tävlingsdag! Vi får se om vi bjuds på det vi förväntar oss. Kort upplopp och fin bana bör ju ge ett par spetssegrar i alla fall.

V75-1: Stoeliten och den vanliga vinnaren 11 Merger Blue Chip har tack och lov lottats till ett dåligt utgångsläge. Hon är sårbar då hon inte trivs i dödens och här ska hon väl inte släppas till front. Körs kanske bakifrån och då kan det bli för långt fram. Vettig vinstchans men roligt att gardera. 2 Crys Dream står på tur och är det inte dags att dundra på i ledningen. Form finns! 3 Mathilde Tröjborg har passerat bäst före datum men bör väl sprattla till lite bättre snart. Flemming pratar om utrustningsändringar och hon ska väl med från ett fint spår. 7 Simb Ruby har form men det måste klaffa med löpningscenariot. Walmann har finfin stallform och 4 Calamara Donna kan man också strecka i all hast. Där ska det också klaffa. 8 Cruise Speed har ett uselt läge man det vore tungt att åka på henne när hon streckats förut.

V75-2: 8 Sem Jafet är en fin häst och distansen ska passa fint då han är rejäl. Lite häxläge här men ska det inte lösa sig i ett ojämt lopp? Står tufft inne pengamässigt men inte sett till kunnande. 10 Causton är kapabel och har galopperat bort mycket pengar redan i karriären. Kanske lufsar runt dom men att Hanné vinner V75 hör inte till vanligheterna 2012. 11 Mellby Vargtass är en hygglig fyra åring som inte ska vara bortsågad här. Har blandat och gett lite i år och här kör man väl bara till slut. Klaffar det så.

V75-3: 7 Winning Love verkar kunna bära pengarna som segern i Harpers Hanovers lopp gav. Duktig från dödens senast och får man ett lite bättre lopp tror jag man är vinnaren. Det är inte några stjärnor emot. Åkes segerflin kan ses på Örebrotravet imorgon. 1 Spring Erom och 9 Chimall T.T. är riktiga sluggers och trivs dessutom i Örebro. 8 Putte Topline såg fin ut senast som fastlåst men hamnar kanske helt snett på det här. 10 Monster Drive har några förespråkare men man ska väl ha vunnit senast. Liten besvikelse då och är ingen vinnare, borde få svårt när det är några vinnartyper med här. Ska 12 Yield Boko vinna från spår 12? Formen finns men hur intresserad är Örjan?

V75-4: 2 Real Showman är en fin häst för lägsta klassen och här har man läge för vinst. Dessutom har stallet siktat hit och det luktar ledningen. Ett mycket vettigt spikförslag. 8 All Access är bortlottad men är bättre än vad streckprocenten säger. 4 Jones har helt klart fart och Tommy Hanné snackar upp honom rejält. Är han häften så bra som intervjuerna säger så är han sämst målfototvåa från dödens…

V75-5: Stolopp och det finns en lösning som inte är så komplicerad. 1 Örbäckens Cruella kommer från formstall och är en bra häst. Innerspår ska kunna innebära ledningen och när Erik Adielsson sitter bakom minskar inte vinstchansen. Kort upplopp för en spetshäst är prefekt. Chansspik. 6 Lollo Tilly har skrivit upp som nästagångare på ett flertal ställen. Vi får se om det är idag, jag tror inte man når ledningen och då är man sårbar.

V75-6: Inte den bästa silverdivision som körts. Dom bättre hästarna står på dåliga spår och det kan ju bli skräll… 12 Parkin har varit mäktig på slutet men det är väl en V75-final som körs nästa vecka. Från bakspår kör man väl defensivt och lär ju vara mer än nöjd med en andraplats och kvalat in till ytterligare en V75-final. 11 Bagley är också bra och står på tur för seger. 7 Montgomery Hill blev påkörd senast som hårt betrodd. Är ute efter revansch här och Flemmings hästar gick bra igår på Örebro.

V75-7: En svår avaslutning och jag streckar alla. 3 Obama Gel verkar vara lite uppåt igen och har ju vunnit en V75-final under elitloppshelgen. Ute i rövargäng senast där Opiterguim vann och går ner lite i klass till idag. 6 Agobra Rubin har matchats i lugnare gäng men nu när det är V75 på hemmaplan vill man vara med såklart. Med huvudet med sig för tillfället är han farlig tycker jag. 10 Caliber T.T. är en fin häst som snart samlat ihop till en seger. Lär komma bra till här med hjälp av en fin startrygg. 8 Cosmo M.L. Var jättebra på V75 men lotningen är är kämpig. 9 Classic Man har varit duktig ett tag men har också varit hårt bertodd i toton. Det är ingen hjälte men ha möter klart lämpligt motstånd. 2 Wannabe Kemp är inte min favorit utan han är lite blöt sista biten. Bra spår och sitter väl i ledningen omgående. Där kanske han kan slinka undan men det är inte roligt någonstans.

 

V75-Systemet:

V75-1: 2,3,4,7,8,11
V75-2: 8,10,11
V75-3: 1,7,8,9
V75-4: 2 Real Showman
V75-5: 1 Örbäckens Cruella
V75-6: 7,11,12
V75-7: Alla 12 hästarna

Systemet är på Systemet är på 2160r/ 1180kr. V7

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.