V75 lätt i efterhand


V75-1: Skriket Magic Space kom inte ens in i matchen! Scenariot med en het Ryan Trot i ledningen hade vi kalkylerat med. I samma kalkyl står det inte att Junction ska vinna från 3 inv. Han var grymt förbättrad gentemot Åby omgången när han inte ville kliva först över linjen. Ryan Trots kördes på detta sett varje gång hos Åke Lindblom och man trodde det skulle bli ändring på detta nu hos Kari… Ryan är ett bra botemedel mot Goops Solvalla lunk!

V75-2: Att Izara blåste till spets var inte oväntat. Örjan prickade bra i alla omstarter som också hade varit spets. Vad gjorde Örjan varet kvar när River De Liton lurade honom på spets!?  Westholm fintade bort Kihlström och det är mycket skoj när det lyckas särskilt när ledaren försöker strypa tempot.

V75-3: Nu Pagadi. Vilket utrålning och detta såg underbart fint ut! Han släpptes till spets av Earl Tilly och det blev ingen riktig match. Motståndet idag var mycket klent eller så gjorde Nu Pagadi dom till statister. Över upploppet när Erik bad honom gå undan var det spänsten 100% minst!

V75-4: Provstarten på Necklace var stötig och med galopp i senaste starten kändes det som en favorit i fara. Det blev en startbrasa med en godkänd upphämtning. Vann loppet gjorde Bone Beiron som spurtade förbi efter en resa i tredje invändigt. Ulf Ohlsson är mycket säker och det var en kuskseger.

V75-5: Det var friskt tempo i täten i kallblodsloppet. Utvändigt om ledaren tog Björsbergs Glitter ner ledaren på två steg i sista sväng. Över upploppet kunde han inte svara Rapp Elden som fått ett perfekt lopp i rygg. Rapp Elden fick det rätta loppet men det var små marginaler när han tog sig ut i andra ytter varvet kvar. Det är inte lätt att ta tillägg på så segerrika hästar.

V75-6: Alwood är mycket startsnabb och tog ledningen enkelt. Väl där var det inte några problem och Kari:s hästar hade en mycket bra lördag! Spets och slut spikar är mycket effektiva!

V75-7: Favoriten Yarrah Boko fick gå utvändigt om Avalon Spider i ett tufft tempo. Han tog ner denne lätt i början över upploppet och såg ut att gå mot en seger. Ulf Ohlsson ville annat när han satte dit Rano som fått loppet i rygg på ledaren. Yarrah kämpade emot hela vägen och visade skalle som gör att han vinner nästa gång?

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.