V75 JACKPOT Åby 8/12


JACKPOT på V75 och det är behövligt att inkassera rejälja julklappspengar. Analys finns nedan men är av det larvigare slaget med bara en spik. Det är inte hållbart för några kantbollar alls utan man ska ta ställning imorgon lördag när man vet bland annat banförhållanden.

 

V75-1: Silverdivisionen… 2 Victoria Fame är antingen otursförföljd eller så är hon ofräsch någonstans. Kanonbra i höstas ett par gånger och charmade mig… Nu flyger gott om startpoäng om hon floppar för femte gången i rad. Takter upp och hyggligt startspår och jag är lockad av att spika om hon värmer bra. Känns perfekt med open strech bana…6 New Line har ju helt plötsligt växt och blivit häst igen efter ha floppat som spik här på hemsidan i tidigare i år. Springspår med Uhrberg blir ofta bra… Distans och Open Strech passar. 4 Beckman har imponerat hos Svanstedt. Tuff klättring med snabba pengar och här är det debut i silver. Inte rolig på strecken med en sån här rad. 10 Tidied Accelerator är ju riktigt bra men hur mycket pallar han egentligen… Åker väl dit mot smygkörd?

V75-2: Kortlopp där fina hästar startar från toppspår. 1 Manstones Classic har vunnit V75 på just Åby med Erik Adielsson i sulkyn. Lätt via Open Strech då och efter det har utveckligen fortsatt åt rätt håll. Mycket bra från dödens senast och uppgiften här ser mycket tilltalande ut. 3 Real Showman är åter efter uppehåll. Visat fin fart tidigare på V75 och känns klart duglig för lördagar. Här står man lite hårt inne men jag har läst om att man ska pröva jänkarvagn… Kanske väger upp lite. 4 Mr Arkansas Rose är bra men behöver nog få det bästa loppet för att vinna här. Från spår fyra finns ju chansen… Lövgrens stall går faktiskt bra för dagen.

V75-3: 4 Yarrah Boko är hästen i loppet. I full form känns han på gränsen till stenklar här. Det som talar emot är galoppen senast och Ulf Ohlssons kuskform som varit tveksam en längre tid. Tar över ledningen och blir svårpasserad. 2 Bowling Inferno såg trevlig ut i senaste starten. Rysare som är åter i hetluften efter långt uppehåll. 3 Spring Erom har en hög högstanivå… Kanske kan komma till ledningen här och då bli farlig! I stort sett så ser jag skrällpotential i det här guldloppet. 11 Harry Haythrow kanske kan ramla dit en till gång. 10 Persos Seaman har blivit en hedershäst han också trots att segrarna inte kommer så frekvent.

V75-4: Lägsta klassen och det här är ingen höjdare. 10 O.P.Q.C. Har lite framtid inbillar jag mig. Mött duktiga årgångskamrater och visat fart! Här borde man komma in i matchen trots bakspår då det handlar om 2640m. Markus Svedberg som spik på V75 mot proffskuskar känns inte vettigt men det är han är eller väldigt många för mig. Tidig borde väl favoriten 4 Jonathan Palema också vara. Lopp i kroppen och det var vid en vinst över lång distans. Fint inne i loppet och Svanstedt släpps till tät?

V75-5: Lärlingslopp där dom sitter upp bakom ston. 14 Sanna Streamline är på uppåtgång men står med den jobbiga uppgiften att ta 20m över kort distans. Det känns inte omöjligt då man blir bättre för varje start. Duktig tvåa i V75 senast. Ingves är ju en minst sagt duktig lärligt som kan lösa det här. 5 G.K.Alias Ujippa har för mig ett minst sagt knepigt namn. Duktig häst som har fart som räcker till här. Lite osäker och femtespåret borde kunna innebära problem. 3 Yaw Damper kommer med raka galopper men ska inte räknas bort här. Svårt att hoppa över 1 Aroma Grim om det blir så att barfotabalans är möjligt.

V75-6: 6 Elaine är i toppslag och jag gillar den här tjejen… Riktigt läcker senast och jag måste puffa för henne. 1 Parodie känns inte klockren med innerspår. Det är ju ett gammalt yrväder som kanske kan slå på en galopp. Jättebra i alla starter på slutet även om jag inte är helt nöjd med den senaste insatsen. Tuffa krav men får man en känsla av dipp kan man inte spika. Örjan och Open Strech kan ju fungera.

 

V75-7: Bronsdivisionen och jag har som alltid svårt att hitta klara vinnare där. 7 Overtaker By Sib är ny i klassen men ska nog klara sig i den här omgivningen med. Jättebra gång på gång och senast såg han ut att kunna slå klorna i Digital Ink i en V75-final men vinnaren var otroligt bra. Givet streck! 4 Password skällvann senast över Parodie. Meriterande och hon är nog inte sämre här. 2 Power M.S. Är kvick från start och det är guld värt på Open strech banan Åby. Lång formtopp är väl det som kan tala emot. 9 Arazi Boko är riktigt bra emellanåt! V75-vinst för tre starter sedan och efter det har man mött övermakten i Pingus Vang.

V75 Förslaget

V75-1: 2,6
V75-2: 1,3,4
V75-3: 2,3,4,10,11
V75-4: 10 O.P.Q.C.
V75-5: 1,3,5,14
V75-6: 1,6
V75-7: 2,4,7,9

Systemet är på 960r/480kr

 

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.