V75 Halmstad 10/11


En mycket svår V75-omgång i mina ögon. Inte någon ”säker” häst att luta sig emot utan att hitta spikarna är en utmaning. Jag fick bara ihop en för tillfället och systemet är ju då väldigt sårbart. Mina tankar om omgången ser ni nedan.

 

V75-1: 3 Burning Line Gral är i mycket gott skick för dagen. Finfin vid segern senat och ett bra läge här. Trevlig löpningsförlopp att vänta och Takter upp i sulkyn. 8 Credit Fayline kanske är loppets bästa häst? Det behövs ju också om det ska räcka från spår långt ut på vingen. Snabb från start och vi får se om man vågar chansa framåt direkt, borde vara självklart jämfört med att backa allra sista. 4 Bonnies Maggie debuterar i ny regi men några underverk har knappast tränaren hunnit på några veckor. Står fint inne annars och gillar sprinterdistans. 7 Gangster Advice är säkert väl påpassad på lördag. Kommer från Bo Westergårds stall som har väldigt fina hästar. Den här ska tydligen gå barfota runt om i den här starten. Hakar på snacket och man är ju nerstruken ett spår…

V75-2: 5 Broslätts Rapide är en fin häst som har två lopp i kroppen efter vila. Det var väl ett ag sedan Rånlund vann på V75 dock! Näst senast var han ju inte så långt efter Grumetti som visat sig duga hyggligt på V75. 10 Nougat Ås är det skrik på… 6 Kazire De Bob har nog lite fart i sig även om vi inte blivit bländade ännu. Halmstad och det pratas utrustningsändringar. Rätt bana för att slita av skorna är det lugnt sagt. Springspår!

V75-3: Gulddivisionen utan stjärnglans… Tråkigt värre på förhand och inte är det lättspelat heller. 7 Neo Holmsminde har tävlat gott under hela året mot tuffare motstånd än detta. Gör sitt men känns inte som en naturlig vinnare i något lopp. Det var väl ett tag sedan Steen Juul vann V75, det är i alla fall inte så frekvent. 3 Rutger Raket är en härlig häst som man måste gilla. Riktigt käcka spurter till slut när han för ryggresor till upploppet. 2 Calamara Donna har ett fint läge och senast hon tävlade i Halmstad så vann hon med Johan i vagnen… 1 Prince Tagg har lite smygform men utgångsläget är knepigt.

V75-4: 2 Kung Fu Face kommer från Lars I Nilssons stall som ju vinner lopp frekvent även på V75. Den här infriade förväntningarna som spelidé senast då han spurtade förbi alla till slut. Blir bara bättre och bättre. Mitt val i loppet. 6 Prey Frontline kommer med raka segrar och såg ju väldigt fin ut vid spurtvinsten på Solvalla. Ljummet sällskap på slutet men nu är det tuffare. Har en V75-final nästa vecka och vill väl här kvala in till nästa meetings finaler. 10 Sem Jafets är en fin häst. Hemmaplan och det pratas om någon lättning i balansen. 8 Paying Guest ver fin vid segern senast. Lurigt läge här men lite fart finns.

V75-5: Treåringslopp för ston. 1 Sahara Fairytale är svår att frångå i tipsen. Bra för klassen och kanske kan man leda loppet runt om. Mycket orutinerad och spår ett kan ju bli en fälla. Skvättlätt seger senast. 9 Corsa Rapida verkar ha väntat in det här loppet efter den fina segern senast. Lär knappast ha jublat åt spåret här. 7 Gyllenberg har gjort allt rätt hittills i karriären… Trea i debuten bakom fina hästar och efter det två vinster. Orutinerad men har ju skött sig väldigt bra. 14 True Blue For You har belastats med tillägg här och det kanske är helt omöjligt med fina starthästar. Senast galopperad hon direkt men upphämtningen var mycket tilltalande! Jag vill också ha med Nilsgunners 6 Quite Hall som kan få ett fint lopp här.

V75-6: Silverdivisionen. 1 Victoria Fame var ju så väldigt bra i somras och jag hade spikat utan att blinka om det inte varit två galopp misslyckanden inför idag. Väldigt osäkert var hon står för dagen… 8 Politiken är det inte bara jag som gillar runt om i landet. Finfin häst som kämpar hela vägen till mål. Lite framtid framför sig jämfört med många konkurrenter. 3 Vinnhalt Herkule är kvick från start och borde väl komma till ledningen. Den är en effektiv position på Halmstads snabba oval.

V75-7: Stoeliten avslutar V75-spelet. En mycket öppen historia! 10 Premance Simoni är en rookie i dessa sammanhang men en rolig sådan. Slog Global Midnight i somras och behöver nog inte vara så rädd för konkurrensen här. Vid besöket på Åby för tre starter sedan så vann hon lätt! 2 Global Midnight har svikit en längre tid… Lite lite bättre senast men måste rycka upp sig för att räcka till. Jag gillar henne i grund och botten och det är väl ett hjärtestreck. 1 True Advantage har strulläget och Ulf Ohlsson gör inte alla rätt i dom större loppen för närvarande.

V75 Förslaget:

V75-1: 3,4,7,8
V75-2: 5,6,10
V75-3: 1,2,3,7
V75-4: 2 Kung Fu Face
V75-5: 1,6,7,9,14
V75-6: 1,8
V75-7: 2,10

Systemet är på 960r/kr

 

2 Comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.