V75 Axevalla 22 December


Det har blivit dags att inleda julen, och det gör vi med en V75a på Axevallatravet! Inleder med spik på Mr Picolit och avslutar med en mycket intressant spik i Prada Secret. Nu släpper vi julstöket och ser framemot en intressant V75-omgång!

Avd 1: Inleder V75-omgången med en spik i 4 Mr Picolit. Han var mycket fin i sin comeback och är säkert ännu vassare nu! Det är ingen vågad gissning att Åke sitter i ledningen tidigt och därifrån skall han slås.

Avd 2: Är ett i mina ögon öppet lopp! Förstahästen i loppet blir 1 Charlie Lucky. Har varit övertygande i sina två senaste starter, vilket gör att han kommit upp snabbt i klasserna, men från ett bra spår skall han räknas tidigt. 2 Ed Rapide känns som en kapabel häst och bra för klassen. 13 Bailey Sweet Grim är en löpärlig och rejäl häst, som tål att gå en repa i spåren. Med rätt resa dyker han upp långt fram. Jag tar även med 5 Quarz, 8 Stelton, 12 Kafka D.E, 15 Mellby Amiral.

Avd 3: Ett intressant gulddivisions lopp där mycket kommer att avgöras i inledningen. Jag är inte främmande för att Åke Svanstedt kan ta sig till spets med 2 Rutger Raket och då känns det intressant! Kan även bli en fin resa i rygg och då spurtar han vasst! 1 Calamara Donna kommer få en fin resa oavsett och skall räknas!  8 Reven D Ámour behöver ingen närmare presentation och han har chans om han kommer till från sitt tråkiga utgångsläge. Plockar med 6 Jasper Lane och 10 I Won´t Dance.

Avd 4: 6 Indra Southwind känns intressant med Björn Goop i sulkyn. Hästen är mycket startsnabb och får hon hushålla med krafterna räcker det långt, kanske ända hem! 2 Sugar Boy är en häst som sällan gör dåliga lopp och skall räknas om det inte blir för hård bana. 4 Dollar Zon kan öppna bra, men jag tror att Indra Southwind är snabbare ut.   Dollar Zon är bra och skall räknas oavsett. Tar med 3 Västerbo Europe och 12 Icebear.

Avd 5: Jag kommer chansspika 14 Playing Tua. Hästen var stark senast och det är inte omöjligt att det blir ett liknande lopp denna gången. Jag chansar.

Avd 6: 1 Gambrinus Degato har en spännande uppgift framför sig. Hästen är härdad i tuffa sällskap och blir han inte över från start skall han räknas tidigt! 8 Hot Deposit går framåt hela tiden och med en bra resa ifrån det tråkiga spåret kommer han att avsluta vasst! 4 Laurier Dag visade bra form senast och har ett bra läge här. Skall räknas! Tar med 3 Walk To Remember som duger bra i denna klassen! 7 Dencos Queenkilab och 11 Tab Hall ska också med på kupongen.

Avd 7: Här kommer min tredje spik! Jag kommer spika 9 Prada Secret som jag tror kommer flyga lågt de sista metrarna. Hästen är inte alls tokig och det känns intressant!

Systemförslag

Avd 1: 4 Mr Picolit
Avd 2:
1,2,5,8,12,13,15
Avd 3:
1,2,6,8,10
Avd 4:
2,3,4,6,12
Avd 5: 14 Playing Tua
Avd 6:
1,3,4,7,8,11
Avd 7: 9 Prada Secret

1050 rader/525:-

LYCKA TILL och God Jul önskar vi från slätten!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.