V65 Umåker 31/8


Oväntat fina lopp på Umåker denna fredag! Brukar ni inte ha travet igång på fredag kan detta vara ett skäl. Jag har gjort en snabb analys och därför ser systemförslaget lite tråkigt ut. En spik är för lite och man bör rodda om lite med värmningar och införsnack till hands. Det lurar högoddsare i vassen är sommarformen hos hästarna börjar ta slut.

 

V65-1: Breeders Crown lopp för treåringar. Mycket intressant lopp men det finns ingen självklar vinnare här för mig. Dock så har jag fått för mig att 5 Salsa Knight är en fin treåring… Att han sedan lämnar Cattis och nu finns hos Nurmos är mest förvirrande. Han var bra redan hon Cattis där han på Eskilstuna fick gå i dödens på stallkamraten Standout som ju sen vann E3… Kan vara så att man är bäst här, rolig. 2 Tell Me No Lies har visat kunnande och startsnabbhet. Fint spår och kanske leder man runt om trodde jag tills jag hörde att man skulle köra med skor? Från ointressant/trolig till fullkomligt ointressant med skor.

V65-2: BC för dom treåriga stona. 8 Kiss Me Kemp ska ha spurtat väl i försöket till E3 där man kvalade in som tvåa bakom Metior Easy. I finalen sedan rekordsänkte man som många andra och vi får se om det kan bli en liten revansch här. 6 Xena Brick har det skrikits tidig om runt om i Sverige. ”Den vinner Oaks”… Inga dåliga krav på den här treåriga donnan. Svek senast på Solvalla men är väl värd en chans till. 2 Love De Luxe hade det tufft i E3-finalen sensast. Hemmaplan här och man borde preppats lite för detta även om det är tajt mellan starterna.

V65-3: BC för fyraåriga grabbar… Samtidigt som det är derbytider nere på Jägersro. 9 Fredrik Laday hade säkert velat vara med där men klarade inte av att kvala in. Därför tror jag att formen är på väg fortsatt uppåt likt en derbymatchning. 3 Global Noble är uppfödningsloppsvinnaren som inte tagit steget ut efter det. Här duger han till oh från ett fint läge kan han leda loppet länge. 12 Tresor d’Inverne var det lite småskrik på senast. För tufft löpningsförlopp då och vi får se om han återhämtat sig snabbt.

V65-4: 1 Amiral Aubiose var i ljusa stunder en häst för dom lägre klasserna i V75 när han tränades i södra Sverige. Klart meriterande uppåt i landet och för dagen verkar han vara i skick. Intressant! 11 B.B.S Mandarino borde bara ha vunnit senast och var en besvikelse av större mått. Det efter ha härdats i V75 en längre tid. En chans till är man väl värd. 3 No Way Laday har ett fint läge och bra kusk. 9 Lipgloss är åter efter uppehåll och vi får se i vilket skick man presenteras i. Garderingsbud.

V65-5: 6 Vincennes gillar jag verkligen och det hade lätt kunnat bli en rutinspik med hjälp av hjärtat här. Ändå lite skraj för en tuff dödens och då får man inte vara dålig för att räcka till seger. 3 Miss Beniss glänste på Solvalla vid segern. Då var inte motståndet speciellt vassa över upploppet utan man dansade undan. Flopp i kvalet till derbystoet och kanske revansch att utkräva här? Spets och försöket fälla tipsettan? Det vore riktigt kul att ha en tredje häst men jag har inte hittat henne.

V65-6: 6 Putte Topline har jag jagat på V75 och det har inte blivit något resultat. Nu går han ut i enklare sammanhang och blir säkert lite mer betrodd. Jag fortsätter att hävda att han är i bra slag. 3 Mayday Photo har sprattlat till i finsk regi och tioåringen är inte borträknad här. 12 Youpie gillar jag. Fin häst som väldigt ofta gör trevliga insatser. Hjärtestreck från bricka tolv…

V65 Förslaget:

V65-1: 5 Salsa Knight
V65-2: 2,6,8
V65-3: 3,9,12
V65-4: 1,3,9,11
V65-5: 3,6
V65-6: 3,6,12
Systemet är på 216r/kr

 

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.