V65 Solänget 31/5


1) 1 Mr Right flög fram senast och lämnade fältet långt bakom sig. Han har tidigare kunnat öppna rätt bra och spetschansen borde vara god. Patrik är en av Norrlands bästa kuskar och löser nog det oavsett. Trots att det finns en del dugliga motståndare så tycker jag han är den klara förstahästen här och jag väljer också att inleda omgången med en spik.

2) 6 Delmonica Sund gjorde en fin comeback i ny regi senast och det blev seger. Läget nu är bra och det skall finnas goda chanser till tidig ledning och därifrån blir hon inte enkel att besegra. 15 Bachelors Dream har begåvats med en härlig inställning till tävlandet och hon tål att göra jobbet själv. Är dock som bäst när hon är med där framme och det troliga är att Peter försöker sig på ett avancemang tidigt. Skulle hon komma fram ganska lämpligt är hennes hårdhet en tuff nöt att stå emot. 7 Carlos Lady har undantaget senast gjort det bra sedan hon kom till norr. Var det bara en engångsföreteelse så skall hon vara med här igen. Dock en fråga om formen är i vikande. 4 Sugar R.S. har mött bra motstånd länge utan att få till det. Återigen tuffa hästar men hon är bättre än vad man kan utläsa. 14 Bell är en bra spurtare och skulle hon få rätt ryggar så avslutar hon säkert vasst även här. 10 Arizona U.B är lite vass och ser inte alltför lättkörd ut, hon brukar dock sköta sig och levererar några fina insatser per säsong. Skulle denna dag vara en sådan så kan hon vara skrällen.

3) 1 Walsh Boko blir ett chanstips här. Tror att han har hyfsad chans att hålla spets och sedan körs han nog där, riktigt bra vid segern näst senast. Men klart det är tuffare hästar här. 5 Manhattan D.K. kan vara det värsta hotet i spetsstriden och därmed också i segerdiskussionen. 12 Elles W.Phedo har riktig kanonform men ett svårt läge, tål dock att gå en rejäl repa vilket gör henne aktuell liksom 11 Brianson som mycket väl kan rygga tidigare nämnd. Det skulle passa honom perfekt och han är van att möta tuffa hästar. 6 Sahara C.Four verkar ha tänt till i norrlandsluften. 8 Lucky Gold hade kanonform under vintern och skulle den sitta kvar här kan han bli giftig om tempo. 7 Lemond har inte vunnit på länge men löper jämnt och säkert. 4 City Hall kommer från ett par montéstarter och det kan ha gett honom en nytändning. Kapacitet för seger finns om han skulle bruka sig.

4) Ett riktigt fint kallblodslopp där jag streckar hela fältet men väljer att ge ett tips i form av 6 Idenors Peter som jag tror är spetshästen och det kan vara avgörande.

5) 5 Juliano Rags avslutade riktigt snabbt senast på Solvalla bakom topphästar och visade att han återfått sin form. Med den insatsen på näthinnan så känns han hyperintressant här och får agera singelstreck nummer två. Blir nog inte heller favorit vilket känns extra intressant ur spelsynpunkt.

6) 8 Sandbar Hanover kördes tidigt till ledning senast i Bollnäs från samma spår och var sedan ohotad mot äldre hästar. Levererade en riktigt vass insats då och även om distansen här är något sämre så har hon gjort fina prestationer även på den. Mot jämnåriga ston borde det räcka väldigt långt och hon får bli spik nummer tre.

Systemet
1) 1 Mr Right
2) 4,6,7,10,14,15
3) 1,4,5,6,7,8,11,12
4) Alla 15
5) 5 Juliano Rags
6) 8 Sandbar Hanover
720 rader.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.