V65 Romme 27/7


Jag är på Öland och nästan avkopplad från travet. Inget lopparkiv till hands eller tränarintervjuer. Påverkas inte av något men informationen bakom tipsen är bara från det lilla i min databank. Romme ikväll med trevliga V65-tävlingar.

V65-1: Kortlopp. 3 Aloe Vera har väl varit lite förbättrad på slutet. Mycket startsnabb och förutsättningarna är dom rätta. Ser ut att bli favorit i nuläget och det är inte bra, förknippar inte henne med segrar. Ulf Ohlsson upp innebär väl mer respekt i alla fall. 4 Frenchise är en bra sprinter och Walmanns stall är uppåt i form. 

V65-2: En felfri 15 Astonishing Ride är svårstoppad. Finfin fart för klassen och frågan är hur länge man har råd att träna den här hästen själva. Bakspår på tillägg för just den här hästen är inte så farligt, chansen till felfritt ökar. 7 Quel De La Plesse är åter efter uppehåll. 7segrar på 20 starter är fint och det är en rejäl häst. 3 Spurs Elite kommer från fina placeringar och uppgiften att stå start här är inte dum.

V65-3: Dubbelcupen för kallblod. Fördel ston och 6 Pärlspånt står passande till. Kommer från seger med sex längder och kanske är en naturlig vinnare här. Fler fina ston på start. 3 Qia Tabac gillar jag. Hon gör ofta fina lopp och tål lite grovjobb. 4 Granessa har varit bra i dom två senaste och här är väl inte motståndet så mycket värre. Ulf Ohlsson bakom kallblod är optimalt.  1 Myran kämpar på bra och namnet låter ju som en passande outsider. 13 Lex Lotus är en fin häst som står på tillägg.

V65-4: Femton hästar ston… 1 Eye Stone har jag haft bevakning på ett tag och den är lite bättre än vad man tror. Gott om startpoäng ryker om man inte presterar idag. Chansspik, den lätta lösningen av ett klurigt lopp.

V65-5: 6 Pacific Joy är en häst jag gillar punkt. Lite speciell och går extra bra när ägaren inte väljer att köra själv. En krigare som gillar distansen. 5 Naughty La Marc debuterar i ny amatörregi. Rätt fin häst som har lite kvar på banan att göra kan jag tycka. Lång distans passar inte dåligt.

V65-6: Treåringslopp. 7 Standout tycker jag är förstahästen. Snabb iväg men riskerar ju svar invändigt här. Lyckas kusken med att unvika dödens i hårt tempo på Molle C.D. tror jag att man vinner. 4 Forever Miracle är värd en varning. Spurtade bra senast i en BC-lopp. 3 Nagini är en nyhet hos Bergh. Jag har noll koll, lyssna in er på kommentarer närmare start. Att jag inte hört något borde vara negativt, uppsnack ska nå ända till Katrineholm för att det ska vara bra 🙂

V65-1: 3,4
V65-2: 3,7,15
V65-3: 1,3,4,6,13
V65-4: 1 Eye Stone
V65-5: 5,6
V65-6: 7 Standout

V65-Systemet är på 60r/kr

4 Comments

Add yours
 1. 2
  Markus

  Ni har bra koll!!, framförallt på kallbloden: myran idag och inte längesen en annan jag spelade, 2:a till jätteglatt odds.
  Att det är gratis gör ju saken ännu bättre ;-)…
  Keep it up!!
  mvh

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.