V65 Romme 26/10


Snabba skott till Rommes V65-tävlingar… Fokus är mot morgondagen och V75-Jackpoten på Jägersro.

 

V65-1: 2 Macho Gossip var tvåa bakom fina True Advantage senast, det kan man nästan se som en seger i programraden. Lindblom vann på V86 med egentränat i onsdags… Fin häst det här som man bör strecka, men det luktar dödens?

V65-2: 4 Eldvin har ju lite kvar att uträtta på travbanan. Roligt med en fyraåring här mot ett gäng nötare. 9 Väskinge Pilsner var ganska hårt betrodd på V75 senast. Galopp då och man får försöka ta revansch här istället.

V65-3: 3 Capone Boko har infriat förväntingarna och vunnit som storfavorit två gånger om. Lär bli det på nytt och bra chans till tredje raka. 12 Quadrille är bra men bortlottad?

V65-4: Turbo Sunds stoserie, som vanligt svåranalyserad. 9 Åsa Rivner gjorde ett par hyggliga lopp i somras och har ju inte hunnit samla på sig ett så välfyllt konto ännu. Dock är det långt mellan starterna och Fredrik i vagnen i vanliga lopp är inget plus. 3 Ritz Catadore är åter efter en längre vila. Kan lite grann och är ett skrällbud här.

V65-5: 2 Ajlexes Daylight är en bra V75-häst men i år har man valt att stapla segrar i enklare konkurrens istället. 11 Udo’s Olier och 1 Fritiof Piraten har också kunnandet för lördagstävlande.

V65-6: Försök till diamantstoet avslutar och vi har 15 ston till start ytterligare en gång. 12 Caramelle Zon var inte långt ifrån att slå av Braås Palema under kriteriehelgen. Det var en nästagångare men nu har det dröjt lite väl länge innan hon kom till start igen. 15 Alicia Keeper = Årstidare?

 

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.