V65 Romme 23/11


Fredagkväll och V65 på Romme! Fina lopp även om det kanske känns som ett kallblodslopp för mycket. Båda har välfyllda deltagarlistor och är svårspelade! Det är ingen lätt svårighetsgrad på streckspelet ikväll.

 

V65-1: Snabblopp inleder. Inte ovanligt och klassen är ljummen och lite svårspelad. 7 Conrads Epilog är en trevlig häst. Fina spurtresurser och stall Robert Bergh är i storslag för dagen. Hästen har två lopp i kroppen och blir allt bättre. I striden! 1 Prince Tagg fick ett innerspår igen. Lite positiv på slutet.

V65-2: Kallblodslopp. 12 Lykkje Odin staplar inte segrar men har varit hårt betrodd i Norge på slutet. Står lämpligt till i loppet här och med Björn Goop bakom sig brukar man köras rejält för seger. 10 Mel Odin är en fin häst men det är väl gott om skadebekymmer där. Inte många starter kontinuerligt. Åter efter uppehåll och man kanske ska chansa bort honom trots att han är bästa hästen.

V65-3: Treåringslopp med friska 50 000kr till vinnaren. Intressant lopp! 6 J.C.Memory var mycket fin vid vinsten senast. Mitt i loppet körde man till ledningen och höll den hela vägen in mot mål. Imponerande! 4 Love Lyjam var riktigt bra senast när han hade en omöjlig uppgift att stå 40m bakom jämåriga. En fin långspurt och han gick starkt in i mål den här Love You-fuxen. Känns som man blir bättre för varje start som går. 7 Seducedbyaface var fin vid segern… Kriteriefredagen och det lös lite i Peters ögon under segerintervjun. 10 Escape Maneuver vann första loppet senast och man får väl lov att säga att det kan komma fler segrar. Från dödens vann säkert till slut men loppet var en ojämn historia som är svå att värdera.

V65-4: Kallblodslopp för ston där femton hästar är utspridda på fem volter! Det kan egentligen inte bli så mycket svårare. Fina hästar på dom främre volterna som bör vara svåra att ta ikapp. 1 Lome Li står ensam på start och hon har vunnit tidigare från ledningen. Henne vill vi ha med. Slog då 2 Lissby Donna men Åke Sundbergs häst var tapper. Gången efter var man tvåa bakom fina hästar i Ulvsås Zico och 8 Mofaksan. Den sistnämde vann loppet då och är uppenbarligen i väldigt gott slag!

V65-5: Ett sånt här öppet lopp där man inte har någon favorit utan det är mer nötare som ska tävla. Dagsform och löpningsförlopp påverkar utgången kraftigt. Witasp har två till start från bakspår och de hör till dom bättre. 9 Sandrngham Hanover som är gedigen och duktig. Mer än sprinter som kan led loppen runt om än att tugga ner dom i spåren. 12 Castor Race är åter efter uppehåll och att man ska lyckas direkt från spår tolv är mycket begärt. Duktig för klassen och varit nere på fina tider på slutet.

V65-6: Final av Turbo Sunds stoserie. Kul men loppet är inte lättanalyserat! 4 Västerbo My Madame har haft ett fint år med hela sex segrar. Hon har utveckats starkt med dom och jag har inte sett stoppet än! 8 Check In Blågul blev lätt förnedrad på Solvalla näst senast. Hon orkade inte hänga med över upploppet trots en invändig resa. Det var kanske ett bra sällskap man stötte på med Overtaker By Sib i spetsen. Stall Bergh är i toppslag för dagen! Startsnabb men laddas väl inte härifrån… 15 Oki On Line är en dalahäst som borde vara preparerad för detta. Startar längst bak men har också den grövsta plånboken.

 

V65 Förslaget:

V65-1: 7 Conrads Epilog
V65-2: 10,11,12,13,15
V65-3: 6 J.C.Memory
V65-4: 1,2,8
V65-5: 9,12
V65-6: 4,8,15

Systemförslaget är på 90r/kr

 

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.