V65 Rättvik 16/7


Rättvik den här måndagen också. Inte fel alls utan jag räknar med en fin sommardag. Snabba tankar kring loppen nedan… Redén brände med favoriter i lördags och det är inte alls optimalt att ha honom singelstreckad gånger två, omgången är lurig med två försökslopp där alla inte lär köras max.

 

V65-1: 7 Quangaroo Zet var duktig från dödens på Digital Darling senast. Det känns som en nästagångare och det är nu. Skor på senast men idag kanske dom rycks och då är man vassare. Håll utkik! 10 Mr Vox gjorde några bra lopp i våras och känns vettig här med lopp i kroppen.

V65-2: Försökslopp där finalen går senare ikväll. 12 Not Invited kan nog vakna till med Björn Goop i sulkyn. Säkert i skick när han sätts upp, tidigare bra träffprocent för tränaren. Mycket svårt lopp, strecka på!

V65-3: Försökslopp där finalen går senare ikväll. 1 Digital World vann på 13,0 över medeldistans senast… Innerspåret och motivation för seger emot? 9 Calvados Yankee är en fin häst som står fint inne på pengarna. Skrällbud här. 5 Oppoppopp vann senast och var helt överlägsen. Fint genrep men kort distans är inget som passar. 7 Ajlexes Daylight gillar jag men här tror jag men sparar sitt bästa till finalen… 4 Fritiof Piraten är en fin fyraåring men det luktar ett avvaktande försök.

V65-4: 14 Mylady var trea i V75 senast och det är en fin merit även om det loppet inte var av värsta klass. Hygglig uppgift här. 15 Unison Sund var ute mot sina kullsystrar i stosprinterförsök senast där hon blev fyra och utslagen. Lättare här. 11 Pretty Nova var bra i vintras och kanske inte är i skick direkt. Lär vara streckad därefter…

V65-5: Femåringslopp och 5 Friction till start. Han bara vinner från alla positioner om tarzan vill. Rätt som det är byter han väl huvudlag och slår på skor, det är lallning emot. 2 Embassy Caviar är en fin häst som inte gjorde bort sig under elitloppshelgen.

V65-6: Roligt kallblodslopp för fyraåringar avslutar. 2 Moe Kungen blev pressad i galopp senast av snabba Lome Felix. Det var inte så begåvat kört… Här står man finfint inne i loppet och vinner om man sköter sig. Många fina hästar vill jaga ikapp och det är inte billigt att känna sig säker här. Nämner en 1%-are som inte fungerat på slutet 4 Tjasse.

 

V65 Förslaget:

V65-1: 7 Quangaroo Zet
V65-2: Alla 12 hästarna
V65-3: 1,5,9
V65-4: 11,14,15
V65-5: 2,5
V65-6: 2 Moe Kungen

Systemförslaget är på 216r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.