V65 Östersund 5/10


Fredagstrav på Östersund. Inte så pjåkiga lopp med svårighetsgraden är långt ifrån lätt för en sörlänning. Hästarna är sällan på besök här nere för att tävla och man är rejält handikappad. Nämner en häst per lopp här som ett litet uppsnack inför kvällen.

V65-1: Fyraåriga kallblod gör upp och de är utspridda på olika distanser. Ni som tittat in förit på sidan vet att jag trälar med 9 Ulvsås Zico. Kul lopp!

V65-2: Svårt lärlingslopp och jag har dålig koll på flera av kuskarna. Ston över kort distans, det är inte lättlöst. 9 Belladonna L.E. har varit på slutet även om det inte speglas fullt ut i programraden. Startat i hyggliga lopp på Bergsåker och jag börjar med att strecka henne här.

V65-3: Fina 70 000kr till vinnaren för dom treåriga kallbloden. Det kan vara laddad på en del håll och rekordsänkningar är inte otippat. 1 Åsarappen slog landsmannen på samma start (Sörengjo) senast och borde väl vara hetast på startvolten?

V65-4: 10 Ariel Boko var hårt betrodd senast i en V75-final. Femma där mot finfina hästar det var ju en strålande vinnare i Tiedied Accelerator… Att stå tillägg borde ju passa en häst som är så usel iväg bakom bilen.

V65-5: Försök till diamantstoet. Alltid öppna och spelvänliga löp. Det är verkligen toköppet men jag håller mig till att nämna en. 10 Ädel Blou gör tappra insatser gång på gång och nu ska detg väl kunna klaffa lite bättre när man hör till dom mindre betrodda. Kämpa Henke!

V65-6: Avslutar med ett lopp för dom småmätta kallbloden, dom flesta av loppets kusar känns i alla fall som nötare… 3 Granli Nicolai har varit duktig på slutet och det gäller även senast då han var tvåa bakom Ulvsås Brasse. Står fint inne i loppet och det ska inte vara lätt att ta 20m på hästar som passerat halvmiljonen inkört.

 

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.