V65 Örebro 10/8


Örebrotravet tävlar även denna fredag, inte bara V75 imorgon! Smålurig omgång där formen är tveksam på en hög av hästar som kommer till start. Kan bli fina slantar!

 

V65-1: 1 Say Me kan öppna väldigt kvickt emellanåt och det är inte otroligt om han sitter i ledningen. Där kämpar han väl och kan bli svårpasserad på Örebrotravet. 2 No Deal har startat i Danmark och formen ser ut att vara fin. Senast gick ha i dödens på Classic Puzzle och höll farten starkt som tvåa. 12,9 över 1900m är hyggligt utan att veta mer detaljerat om bana och beskaffenhet den dagen. Kort distans känns dock inte som ett plus. Stallkompisen 3 Super Thirst har ett bra spår och kan väl hänga med på lappen.

V65-2: 6 Paladin Sisu debuterade för Svanstedt senast och det såg klart bra ut när han speedade förbi konkurrenterna på upploppet. Hade före det visat fart i tidigare regi och kanske kan det bli snabba framgångar hos Åke. 11 Xerafime Won är en bra häst som dock kan få lite svårt att vinna från det här läget. Säkert streckvärd, han går till mål den här. 5 Västerbo My Madame har haft ett fint år och klarar sig fortfarande hyggligt i loppet trots lite pengar in på kontot. Bra spår och Tony Wallin. 1 Stone Capes Judy känns tufft att hoppa över idag. Härdad på Solvalla där Abborren och Miss Beniss vunnit dom senaste loppen.

V65-3: Långlopp. 8 Abra Dimanche var väl lite nästagångare senast, jag streckar på det minnet, kolla upp om ni har fungerande lopparkiv. Jag gillar ju 6 Pacific Joy som är en härlig löphäst. Med catchdriver i sulkyn är man inte borträknad. Idag känns väl spelvärdet inte så hett dock… 2 Uno Du Joflo är riktigt stark och ska streckas här! 12 Mars kommer från Claes Svenssons formstall men vem är det som kör?

V65-4: Försök till Diamantstoet. Mååånga med chans! 3 Belize Boko och 7 Caddie Geisha är hyggliga ston när dom står på fyra friska ben. Nurmos stall är lite gång och ska passas här. 10 Sobel Goldie var fin vid V75-seger men lottades till bakspår här. Så vips står man inte så bra inne i loppet längre. 1 Delmonica Sund har jag inte riktigt tagit till mig men här är förutsättningarna finfina. Kanske kan leda runt om med det här korta upploppet. 15 Adena Boko har en fin speed men det måte klaffa härifrån, dessutom verkar Stig H:s hästar varit förkylda en hög. 14 Princess View har inte blomstrat på marknaden i år. Fin ifjol men den här uppgiften är tuff.

V65-5: Svårt lopp där flera har sviktande form. 9 Occhione Jet har floppat två gånger om och jag kan inte spela på det intrycket hos e favorit trots att han var så bra för tre starter sedan. 1 Angelo kan väl vips vara i ordning, då är han bra. 2 Orion Kronos floppade på V75 näst senast, gången före var han fin på Halmstad. Kanske var banan lite knepig vid förlusten, han kan få en chans till. 3 Attorney Hanover var ju så fin i kungapokalen men efter det har man inte varit något extra. Fint spår men formen bortblåst? 10 David Sisu har knallform.

V65-6: 7 Passphoto B.R. har sett fin ut men inte levererat fullt ut. Det ska finnas lite till där och snart har Lennartsson hittat rätt med balansen? 8 Kendricks Victory var mycket mycket bra i våras… Fick en genomkörare senast och kanske är på väg åter?

V65 Förslaget:

V65-1: 1,2,3
V65-2: 1,5,6,11
V65-3: 8 Abra Dimanche
V65-4: 1,3,7,10,14,15
V65-5: 1,2,3,10
V65-6: 7 Passphoto B.R.

Systemet är på 288r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.