V65 Mantorp 30/7


Riktigt fin tävlingsdag på Mantorpstravet. Det är roligare sportsligt än spelmässigt denna måndag. Nedan nämner jag korta korta tankar.

 

V65-1: BC för treåriga ston. 11 Fascination är mest rutinerad och har för länge sedan passerat miljonen insprunget. Finfin fart och fungerar hon känns det som en klar vinnare här. Hon har dock svikit förut i år.

V65-2: BC för treåriga grabbar. 6 Perfect Power trodde jag mycket på i V75 senast men då blev det fel från start och man kördes passivt. Smart gjort och hästen kom välbehållen i mål. Vi får se hur taktiken blir idag. 3 State Of Liberty har spår inneför tipsettan och kanske håller denne utanför sig hela vägen. Intressant start för den segersugne treåringen.

V65-3: Stayerlunken och det är klent anmält. Jag gillar 9 Nino Coger som trivs att anfalla bakifrån. Så blir det idag och spurten kommer bita bra! 1 Charlie Sisu var mycket bra på Axevalla gånger två… Fast i finalen och stallet är på uppgång. 4 Express Step är en fin häst men raden inger ingen respekt direkt.

V65-4: Kortlopp med tillägg. På start är 1 Rico Follo såklart mycket intressant. Hästen sprang 15,7 i sina andra start och blev såld till hästägare hos Lövgren. Ingen riktig lycka där och nu debuterar man för Åke. Kan vara stenklar…

V65-5: Kriterievinnaren 7 Pato verkar ha ett fantastiskt löphuvud. Mini Commander Crowe och jag har nu tagit Pato till mitt hjärta efter årsdebuten. Vilken slugger! Svår att gå emot…

V65-6: 4 Oyster Kronos vann sprintermästaren senast och där börjar man att strecka. Trea i samma lopp var 1 Occasion Kronos som här fått ett fint läge. 5 Mermaid Ås är en liten besvikelse så här långt. Untersteiners stall på uppgång och jag vill inte släppa taget i ett sånt läge.

 

V65 Förslaget:

V65-1: 11 Fascination
V65-2: 6 Perfect Power
V65-3: 9 Nino Coger
V65-4: 1 Rico Follo
V65-5: 7 Pato
V65-6: 1,4,5

V65-Systemet är på 3r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.