V65 Mantorp 20/8


Veckan inleds på Mantorpstravet. Svanstedt är på besök och normalt sett brukar han ta ett par segrar men stallformen för dagen är tveksam. Vi får se hur bra utdelningen blir, någon seger hem är jag i behov av. Systemet står nämligen med spik på Mr Cantab.

 

V65-1: Jag är ingen anhängare av försökslopp på streckspel, här har vi ett! 1 Madame Nicole radar andraplatser och fina insatser. Senast öppnade man bra men överlät ledningen till duktiga The Editor. Inte helt fel uppladdning inför kommande starter och det är ju idag! Sundbergs hästar har ganska fin form rätt igenom och det kan vara spets och slut här. 5 Say Me är en trevlig häst som brukar kämpa fint när han är i ordning. Blandar och ger lite men ofta underskattad. 4 Fight On Line har stängats mot tuffa motståndare på slutet. Occhione Jet, Opiterguim och Manalapan är dom tre senaste vinnarna han stött på. Kulltoppar bland fyraåringarna. Här kör man väl för sent och siktar på finalen dock? 7 Staro Bobcat har jag trott på tidigare i karriären och jag vill inte släppa honom helt i garderingstankarna.

V65-2: Andra försöket som väl är klart sämre än det första? 5 Burning Line Gral brukar spruta bra till slut. Anders Svanstedt brukar inte tveka i styrningarna utan kör säkert rejält även i försöket. 4 Eldoret körs till ledningen och i ett försök kan man få sitta still osynad. Det var vi sett förut. 3 Crazy In Love brukar vara med över längre distanser men nu anmäld till kort. Svensson har stallet i form och det är ett skrällbud här. 1 Storm Forever fick väl ett lite för bra startspår. Vanskligt med innerspår för Peter Untersteiners härdade rikstotohäst. Galopper gång efter gång på slutet gör inte det hela särskilt mycket bättre. 7 Oops D.K. vann debuten för Svanstedt på just Mantorp men efter det är det inte några täta framgångar. Klart oviss start här.

V65-3: 3 Hamras Pirat var klart bra fram till spintermästarfösöket senast. Vilat efter detta och är nu åter på hemmaplan. Kanske är en klar vinnare från ledningen?! 5 Canal Skater vann snyggt på Axevalla och har efter det varit och tävlat på Jägersro under Hugo-Åbergs dagen. Då var man nere på 12,1. Galopp i starten efter, inte kul med sånt men formen kan nog kvarstå. 6 Angelice Coger är en dutkig sprinter som kan lägga iväg från start. Spår lite långt ut på vingen här men ändå aktuell om det klaffar. 7 Jimi El Bombo kan en del i ljusa stunder och Roger Malmqvist vann lopp i helgen. Kanske kan det fortsätta flyta på nu. 2 Broadway Starlet debuterade för Walmann senast i högervarav på Åmål. Det är inte värt att analysera utan man får visa vad man kan här.

V65-4: Ganska öppet lopp där jag lockas av den enkla lösningen. 4 Mr Cantab hade före anslutningen till stall Svanstedt visat bra fart och jag ser det som ett intressant nyförvärv. Kan nog bli några snabba kronor på kontot. Det är känslan och man ska ha varit duktig senast i första starten efter långt långt uppehåll. Chefen upp och lopp i kroppen. Runt om.

V65-5: Försök till sikta mot stjärnorna. 2 Narold Vox har matchats i tuffa sällskap och är intressant här. Kan inte kartan speciellt bra men Bollnäs-hästar åker inte så ofta ner i veckorna och tävlar på Mantorp. Angelägna om en bra prestation och spåret fick dom med sig. 10 Perfection Pellini åker till Mantorp i angeläget ärende han också? Bra häst som kommer från en relativt meriterande seger senast. Vi lägger till att en treårig stallkompis vann på Solvalla nyligen på finfint vis. 4 Mynta Broline vet jag inte riktigt var jag har än så länge. Fin vid segern då han vann före Uroy som visat sig vara hygglig. Peter Untersteiner har fina unghästar. 8 Sacha Baron var senast utsedd till spelidé men Johan Untersteiner var inte intresserad. Från spår två hamnade man sist utvändigt och därifrån spurtade han via en långspurt in bra som trea. Vart hamnar man nu från spår åtta… 3 Ohkotok Goj har ett knepigt namn och inte fällt min stora beundran än. Kanske idag?

V65-6: Öppet försök till diamantstoet avslutar. 2 Retract kördes av Sarah i debuten för grönt och jag tror man ville sätta upp henne bakom en vinnare. Galopp då och det blev ingen revansch senast då Mr Simpson blev för svår. Det är en rätt bra häst i ljusa stunder, ser inte ut att vara några värstingar emot idag. Bud! 8 Valnes Bonnie brukar kunna avsluta med en truddelutt till slut. Smygläge och Walmanns hästar har god form för dagen. 4 Sparkling Laday sitter Åke själv upp bakom och man vill nog ha en felfri insats efter två raka galoppmisslyckanden.

V65 Förslaget:

V65-1: 1 Madame Nicole
V65-2: 1,3,4,5
V65-3: 2,3,5,6,7
V65-4: 4 Mr Cantab
V65-5: 2,4,8,10
V65-6: 2,4,8

Systemet är på 240r/kr

 

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.