V65 Kalmar 14/12


Riktigt svår V65:a denna fredag. Det är en prestation att ens få ihop en rad till tävlingarna. Svårspelat är ett ord i underkant.

 

V65-1: Ett ”vanligt” V65-lopp inleder. Det är inte några fyrabenta profiler med vilket inte är ovanligt när man tävlar i december månad. 9 Livi Edvards har kämpat på i lite tuffare gäng och går ner i klass här. Ingen stenklar vinnare men given i striden. 5 Playboy C.H. Är bra och uppenbarligen är formen åt det bättre hållet. Kan öppna och kanske kan släppas till ledningen, når man så långt tror jag inte att Karlstedt lägget det här. 11 Eketorpets Tess var smått ”overkligt” bra i mina ögon när hon senast spetsvann trots tufft tempo. Vilat efter det och var står man just nu, bakifrån känns vettigt. 12 Renevatio har lite fart i sig. Kim Eriksson upp nu bör passa med lite ”jänkarstil” i körstilen. 1 Åtting Hornline har vist glimtar om att duga på V75 men det har inte blommat ut ännu. Ingenting tyder på att man slår i full blom idag.

V65-2: 1 Rockefeller F. svek kopiöst i slutet hos Kolgjinis… Bra någon gång före det och spelade hårt på V75 bland annat. Ny regi nu och debuten på Charlottenlund var mycket fin. Dödens och en ganska lätt seger. Öppnade långsamt då och det är inget bra utgångsläge man har. 10 Christoffer Eme har tre lopp i kroppen efter vila. Uppenbarligen på gång och då är man ett av buden här trots bakspår. 5 Formation är Robertssons ögonsten. Fungerar inte fullt ut varje gång men har en fin spurt när det stämmer.

V65-3: Svårspelat med ganska orutinerade hästar. 1 Jackson W. Var fin vid segrarna och senast blev man inte riktigt synad heller. Går in i loppet med lite självförtroende. 7 Dreaming Princess har tävlat jämt och bra. Pengar rullar in i hygglig fart. 4 Chica N.L. Är väl mest intressant här då man debuterar för Ralf Karlstedt. Jag har ingen känsla av hur mycket hon kan men motståndet behöver hon inte vara rädd för.

V65-4: Femton hästar och spårtrappa… Jag har svårt för dom här loppen, sällan man har idéen här utan det är bara riktigt svårt. 3 Iliano Toll har fart i sig men är osäker. 9 Scoccos Fleury är ingen tokig treåring. Han har prövat att möta lite tuffare årgångskamrater och inte gjort bort sig.

V65-5: 7 Staro Bobcat bjuder till i perioder och det är en sådan era vi är i nu. Riktigt vass för dagen och det är väl nästan så att man ska pröva i brons nu vintertid. 5 Jeans N.Overhalls är väl ingen stabil tjej att lute sig emot heller. Hon är lite ojämn men det är en fin märr i sina ljusa stunder. Rapp en bit och blir att räkna med om löpningsförloppet passar.

V65-6: Långlopp avslutar och mina pesetas är slut. Jag måste ta ställning även om loppet är öppet. 5 Emperador har lopp i kroppen. Borde vara på uppåtgång och hästen klarar av distansen väl. Bra för klassen och det kan vara hans tur här. Tränaren firar stora framgångar och det är inte fel att spela hans hästar. Sebastian vinner inte så ofta lopp mot ”proffs”.

 

V65 Förslaget:

V65-1: 1,5,9,11,12
V65-2: 1,5,10
V65-3: 1,4,7
V65-4: 3,9
V65-5: 5,7
V65-6: 5 Emperador

Systemförslaget är på 180r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.