V65 JACKPOT Kalmar 16/11


Fredagstrav brukar vara ljummet värre men ikväll är det JACKPOT på Kalmartravet. Före jag läst listorna är känslan att det är lite spelvärde. Nu har jag istället svårt att hitta några idéer och det blir svårt att spela utan roliga spikar.

 

V65-1: Inledningen är knölig med ett gäng hästar vi har sett tävla många gånger. Inte några som är på väg uppåt utan mera nötare som stött på varann många gånger förut. 9 Storm Forever var duktig på Kalmar senast när han gav sig motvilligt på upploppet. 1 Online d’Amour hör hemma på V75. Lopp i kroppen nu men ett strulläge. 7 Yoggi Hornline räcker däremot inte till på lördagar. Gör fina lopp ibland men brukar falla ifrån när det tar emot. Här bör han känns sig hyggligt kaxig. 8 Renevatio har ett kämpigt läge men blixtrar till ibland med finfina insatser.

V65-2: Lopp utskrivet med spårtrappa. Fint förstapris med loppet är lågklassigt. Jag har svårt att ranka hästarna mot varandra. 10 Spingeling har kämpat på i lopp med lite högre förstapris. Saknar ettor i segerkolumnen men har stött på några hyggliga hästar också.

V65-3: Lärlingslopp av lägre klass kuskmässigt. Gott om lokala drivers som jag inte har imponerats av eller sett för lite. Haugstad eller Oscar Nilsson är lätta att strecka på namn. 8 G.K.Alias Ujippa har gått starka lopp på slutet. Kämpat trots lite grovjobb och Kenneth H Björkmans hästar är inte så dumma.

V65-4: Flerklasslopp där vi har startande från fyra volter. 2 Bring Me Staro inledde karriären lovande men nu har det blivit väldigt mycket galopper på slutet. Åter nu efter kvallopp och vi får se om han går felfritt för fösta gången sedan andraplatsen bakom El Mago Pellini i våras. Står bra inne i loppet. 13 Lyckes Per är stabilare och levererar alltid starka insatser.

V65-5: Högsta klassen. Fin uppslutning av snabbloppare från södra Sverige dock helt utan toppar. 1 Nick Nock är en mycket startsnabb häst som borde pröva att leda det här loppet länge. Bra förra vintern. Lite lång distans är det nog egentligen. 9 Nino Coger har alltid en polett kvar till slut och den kan väl passa bra här. Kolgjini masserar ledaren och sedan kommer en tredje häst och är starkast till slut. 4 Infattti November är ojämn men fin i ljusa stundet. Att det ska vara idag har jag inte några belägg för, mer ett hjärtestreck.

V65-6: Avslutar med ett lopp där ston har fördel av att kunna ha lite mer pengar på banken. 1 Credit Coger har den lilla fördelen. Riktigt duktig tjej som jag gillar. Här slår ho nog lite från underläge vilket kan passa fint. 10 Black Photo har gått dutktigt en längre tid. Vid andraplatsen på V75 var han nere på fin tid. 9 Alfas Da Vinci är duktig men lite ospeedig och blir lätt en duktig platshäst. Trea bakom Opiterguim senast och är lite härdad mot årgångskamrater.

 

V65 Förslaget:

V65-1: 1,7,8,9
V65-2: 2,3,4,5,10
V65-3: 8 G.K.Alias Ujippa
V65-4: 2,13
V65-5: 1,4,9
V65-6: 1,10

Systemet är på 240r/kr

 

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.