V65 Halmstad 25/6


Det är ikväll dags för uttagningar till ett av Halmstadtravets största lopp, Sto-Sprintern där de 4-åriga stona ska kriga om vem som är snabbast över 1609m. Vem vet, kanske kommer vi få en fingervisning av vilka som kommer duga under näst sista helgen i Juli, Sto-Championatet. Nu till kvällens tävlingar där vi kommer få se Åke Svanstedts fina Love´N Hate som vann Drottning Silvias Pokal för drygt en månad sedan. Dominik Locqueneux finns på plats för att köra Cry´s Dream.

V65-1: 7 Oyster Kronos kunde inte rå på undflyende Global Midnight senast men gick med bra fart över mål. Hästen har alltid haft ett gott rykte och ska räknas här! 2 Cry´s Dream har inte riktigt levt upp till förväntningarna här på andra sidan Atlanten, blir troligtvis bara bättre och bättre ju längre han får vara här och kommer sitta där snart. 4 Jolene Af Solnäs tycker inte jag man ska underskatta och en finalplats ligger inom räckhåll. 3 Miss Beniss har varit bra i stort sett varje gång och ska inte räknas bort här.

V65-2: Drottningen för tillfället är 7 Love´N Hate. Jag tror hon kommer sitta på den tronen ett tag till och kommer vinna detta uttagningslopp tämligen säkert! Kvällens bank!

V65-3: 1 Only Kronos ser ut att bli favorit här. Hästen har inte vunnit ett lopp hittills i år och jag tycker hon är en av många i detta loppet. Får svårt att hålla upp ledningen här. 9 Red Red Red är en fin häst och har preparerats för Sto-Sprintern, jag tycker det är hon att slå i detta loppet trots bakspår. 8 Belize Boko såg fin ut senast och trots det tråkiga utgångsläget skall hon med på kupongen. 3 Unite D´habern är en stark rackare och har varit ute på mot tufft motstånd i stort sett varje gång slutet, jag blir inte förvånad om hon dyker upp långt fram. 5 Caddie Geisha har alltid tillhört toppen.

V65-4: 14 Harpors Rockland felade bort segern senast. Såg inte så bra ut, aktionsmässigt. Jag tror dock Åke fått ordning på det och då tror jag bara den här hästen vinner detta loppet för kunnandet har han!

V65-5: 1 Allaballakaitoz tror jag tar hand om ledningen här, kommer få 7 Olympic Kronos utanför sig ganska tidigt. Sedan tror jag man har låst detta loppet tillsammans med 3 Chat Chip som är en kulltopp och satsas mot Sto-Championatet.

V65-6: Kan 1 Chimall T.T försvara sitt innerspår blir den inte lätt att rå på. Skulle han bli av med ledningen finns det ett gäng som kan vinna. 10 Amour Rapide är en kapabel och fin häst, ofta underskattad, jag blir inte förvånad om han är med där framme trots ett långt uppehåll. 12 Classic Son ser ut att vara på gång, avslutade vasst senast och med minsta klaff är han med dom på linjen. 9 Politiken är en häst jag gillar, har gjort flera bra lopp det senaste och har ett intressant startspår, passas!

Systemförslag

Avd 1: 2,3,4,7
Avd 2: 7 Love N´Hate
Avd 3: 1,3,5,8,9
Avd 4: 14 Harpos Rockland
Avd 5: 1,3,7
Avd 6: 1,9,10,12

240 rader/kr

 

Lycka Till!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.