V65 Halmstad 19/11


Halmstad tar hand om veckans första V65-tävlingar. Det är ganska lurigt rätt igenom. Två lopp med färre hästar till start där man bör försöka spara på strecken.

 

V65-1: Fyraåringslopp för ston. 9 Seronera har inte fått någon utdelning på sitt kunnande i år. Det känns som hon är lite på väg uppåt fortfarande och det ska väl vara till hennes fördel här. Senast klaffade det inte ritkigt i BC-finalen men när hon fick fritt till slut spurtade hon på fint. Roliga strecket. 8 Chat Chip slog chansspiken senast och det är ingen högoddsare om hon gör det idag igen. Senast var hon duktig men det stålande inte om henne. Dubbel miljonär men blir inte släppt till tät här?

V65-2: Danskarna anfaller och gör det i långlopp där dom brukar vara framgångsrika. 3 Blissful Ås var fin vid segern näst senast på Aalborg. Satt invändigt till bortre långsidan där man hittade ut och då gick runt dom i spåren. Fint intryck och det var inte så mycket gratis vid den segern trots allt. 2 Royal Online fick drömloppet vid segern senast. Andra ytter där han satt hela vägen till dödenshästen tog över ledningen. Då var det raka vägen fram och tacka för draghjälpen med att kliva förbi. 7 Embassy Photo har floppat efter en fin inledning på karriären. Åter hos Veijo efter en sejour hos Svanstedt och nu börjar det lossna igen. Rejäl häst som tyvärr får görna grovjobbet här?

V65-3: Lopp för ston som fortfarande jagar sin första miljon insprunget. 6 Bonnies Maggie har här en fin uppgift. Det kan inte bli så mycket bättre för ett sto i den här klassen. Senast sprang hon 11,5 men det räckte inte längre än tredjeplatsen. Given här! 1 Prada Cloc har varit ute i ganska tuffa sällskap och måste givetvis räknas här. Innerspåret är inte vattentätt men hon han flytta på sig. Segern senast var bra även om det var ett blekt motstånd. Hon gick runt dom i spåren och vann lätt. 4 Calypso Sund levererar inte varje gång och är ingen riktig vinnare… Ändå, jag gillar henne och uppgiften är passande.

V65-4: Treåringslopp för ston och jag tycker inte någon sticker ut direkt. Svårspelat och jag vil strecka rejält. 7 Soho spurtvann senast men hon såg inte ut som någon vinnare någon gång. Var väl mer motståndet som var dåligt än hon som var bra senast…

V65-5: Kvällens kanske roligaste lopp. Fina starthästar som har 20m försprång mot mer ärrade konkurrenter. 2 Kom Lloyd sitter inne med ett V75-kunnande. Lars I Nilsson tränar och då tror jag inte det plumpar så många gånger till i rad. 7 All Access tävlade flitigt i V75 i somras utan att räcka till. Åter nu efter uppehåll och springspår passar bra. Han kan lägga iväg från start och får ett fint löp. 6 Railiana är åter efter lång vila. Svårspelat då… Fina förutsättningar.

V65-6: Öppen avslutning på streckspelet… 1 Leader Tom är strecket om jag måste välja en häst. Fin travare som är i ordning. Innerspårsfavoriter är jag allergisk emot, det brukar klicka ett par gånger för dom. Plånboken tillåter inget annat än spik dagen före.

 

V65 Förslaget:

V65-1: 9 Seronera
V65-2: 2,3,7
V65-3: 1,3,4
V65-4: Alla 12 Hästarna
V65-5: 2,6,7
V65-6: 1 Leader Tom

Systemförslaget är på 216r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.