V65 Halmstad 15 Oktober


Mycket att göra, men lite senare än vanligt kommer ett förslag till kvällens V65-omgång!

Peter Untersteiner som tog sin 2000:e seger på Axevallatravet kan komma att bli kvällens huvudman! Skall man rygga ikväll eller ej?! Häng med så får du se vilken ställning jag väljer!

V65-1: 8 Que Linda borde ha en vettig segerchans här, hon är betydligt bättre än vad raden ger sken av. En resa i draget och hon kommer spurta ner de flesta! Jag tror hon sänker alla! Kan t.o.m bli så att han sänder fram tidigt och vem skall svara? Spik!

V65-2: Ett unghästlopp där det är svårt att skilja på klassen, 10 Vitamin C. skall vara kapabel men ifrån ett bakspår? 8 Maniaminmiami tycker jag är riktigt fin, spår 8 dock.. Jag streckar alla!

V65-3: 8 Punk blir favorit, tråkigt läge, men kommer han ut i någorlunda tid så har han vettig chans. Har dock en lilltå-känsla på att det blir galopp ikväll. 12 Zappa Heikant känns mer aktuell! Har också fått ett tråkigt läge, men jag tror han kommer sänka många till slut! 7 Allan Chip är en riktig smällkaramell! 4 Saladino skall givetvis med! En halvbror till Caballion, men den kanske har fått samma skalle och vill inte vinna alt. tappa travet sista 58 metrarna. Jag heltäcker!

V65-4: Omgångens andra spik! 11 Prey Frontline spurtade mycket vasst sist på Valla i vida spår. Har mött tuffare hästar än detta. Håller formen i sig och med rätt resa tror jag ingen kommer stå emot han till slut!

V65-5: 1 Pioneer Shadow har ett gott rykte. Streckas men osynad för min del, jag tror innerspåret kan bli en fälla! 5 Falcon Håleryd känns intressantare! Nära att kvala in till kriteriefinalen, inga sådana motståndare nu! 7 Matterazzi Bob har två raka segrar i enklare omgivningar, men barfota runt om ikväll och om formen är intakt slutar han långt fram!

V65-6: Mitt första streck går till Untersteiner och 13 Jumble Ås som jag tycker står för klassen i gänget! Stark sort som även kan avsluta snabbt om Peter väljer den taktiken! 12 Unleash Face är inte heller så tokig och höll bra senast bakom Chat Chip.

Systemförslag

Avd 1: 8 Que Linda
Avd 2: Alla (1,2,3,4,5,6,7,8,10,11)
Avd 3: Alla (2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12)
Avd 4: 11 Prey Frontline
Avd 5: 5,7
Avd 6: 12, 13

440 rader/kronor

LYCKA TILL!

 

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.